Glas Javnosti

BILJANA TIPSAREVIĆ OTKRILA SA ČIM SE SUOČAVA: Prolazim kroz probleme, umorna sam i neispavana!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Modna kreatorka Biljana Tipsarević maju donela je na svet drugo dete, a nedugo zatim vratila se poslovnim obavezama. 

Ona je sada otkrila sa čime se suočava kada je u svoja četiri zida, te je priznala da njen život nije toliko savršen kako se mnogima čini. 

- Nije sve onako kako izgleda. Ja sam žena kao i sve druge i prolazim kroz iste probleme, uspone i padove. Imam malu bebu kod kuće i često sam neispavana i umorna. Ali, moram da kažem da ja imam pomoć. Ima ko da mi čuva decu, inače bi sve što radim bilo teško izvodljivo. Razlika je u tome što ja ne volim da govorim o problemima, ja biram da govorim samo o lepim stvarima, jer previše je loših vesti svuda oko nas - rekla je Biljana. 

Kreatorka se osvrnula i na predstojeće praznike, te savetovala dame da se doteraju, bez obzira na to što će ove godine doček, za većinu, biti u kućnoj varijanti.

- Non-stop sam u pidžamama kod kuće. Ali, nekada se moramo srediti i doterati samo zbog sebe. Ili zbog momka, muža, partnera. Ako ni zbog čega drugog, a ono da napravimo lepu fotografiju i divnu uspomenu, u inat ovoj teškoj godini. To je i moj predlog za Novu godinu, doterajte se čak i ako nigde nećete ići, ako ćete biti kod kuće kao i ja. Mi ćemo praznike provesti kod kuće, imamo malu bebu, pa ćemo nas četvoro uživati u našem domu - kazala je kreatorka u emsiji "Kec na jedanaest" na TV "K1".

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR