Glas Javnosti

BILA U NALETU EUFORIJE PA POKAZALA DVOGLAVOG ORLA! Vraćaju je u Srbiju

Estrada
Autor: Glas javnosti

VESNA de Vinča, vlasnica agencija Miss Yu, koja godinama organizuje i učestvuje Izbore za mis Srbije, oglasila se za medije, nakon što je u javnost isplivala skandalozna fotografija srpske misice koja pokazuje dvoglavog orla, simbol takozvane velike Albanije.

Zatečni smo i zbunjeni time što smo i mi videli. Kontaktirali smo našu predstavnicu i ona nam je poslala obaveštenje koje je postavila na svoj Instagram profil. Nakon tog čina, i mi smo, a i Valentina tražili od organizatora da bude vraćena sa takmičenja - poručila je De Vinča.

Srpska misica u objavi na Instagramu objasnila je da nije imala nikakvu lošu nameru i da se fotografisala "u naletu euforije".

"U naletu euforije povodom žurke bila sam pozvana da se fotografišem, velikom brzinom sam stala pored devojaka i one su mi u euforičnoj brzini namestile ruke kako da stanemo. Nisam imala nikakvu lošu nameru, to je bio trenutak nepromišljenosti i glupa spontanost. Želim da se izvinim pripadnicima svoje nacije, narodu sa Kosova i Metohije, mojoj kompaniji, porodici koji su zbunjeni zbog nastale fotografije i moje nepromišljenosti i upadanja u zamku. Ja volim i bodrim svoju državu" između ostalog je napisala Valentina.
"Donela sam odluku da od organizatora tražim dozvolu da napustim takmičenje i tim činom olakšam sebi pritisak koji trenutno nosim. Baš se kajem, ali prosto se sve nepromišljeno desilo", napisala je Valentina.

 

Podsetimo, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije srpske misice Valentine Petrović, koja se slikala sa misicama Albanije, Crne Gore i tzv. Kosova, gde su sve četiri devojke pokazale albanskog dvoglavog orla.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR