Glas Javnosti

'BILA SAM PERSONA NON GRATA': Pevačica Neda Ukraden izdaje knjigu o svom životu 'Preživela sam rat, CRTALI SU MI METU na čelu'

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Neda Ukraden napisala je knjigu o svom životu pa je rešila da predstavi svojim fanovima o čemu je tačno reč i koliko joj znači ovaj projekat.

Ukraden je imala buran i turbulentan život, pa je odlučila je da izda knjigu o svom životu i karijeri.

- Radim taj svoj rad koji zapravo ne može stati u jednu knjigu već će biti u dve. Jedna do izbijanja rata 1992., a druga od pomenute godine. Ne zna se šta je i lepše i tužnije i tragičnije i dramatičnije. Biće zanimljivih detalja i događaja. Sad tek kad sam počela to da otkopavam, to je more predivnih koncerata, festivala, nastupa, ono što čitava generacija mladih ljudi to ni ne zna - istakla je Neda.

Pevačica ističe da će ovo biti hronologija scene, estrade i koncerata, ali i osvrt na teške dane njene mladosti.

- Ja sam neko ko je ostao bez svog doma, i neko ko je imao najveća jugoslovenska priznanja estradna, koncertna, republička, nagrade sve moguće koje postoje. A opet sam postala negde persona non grata, nečiji predmet mržnje, neko kome su crtali mete, ali smatrala sam da ljubav i pesma moraju biti moja vodilja, i tako je i bilo. Ona je meni bila lek i terapija za sve - navodi ona.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR