Glas Javnosti

BILA JE U VEZI SA OŽENJENIM FUDBALEROM: Bajaga joj posvetio dve pesme, a sumnja se da je bila Bregina ljubavnica!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Hrvatska pevačica, Alka Vuica spada u najkontroverznije estradne ličnosti sa ovih prostora.

Alka Vuica neretko je bila tema brojnih spekulacija, a mnoge je iznenadila priznanjem da je bila sa oženjenim fudbalerom.

Njena prva ljubav je bio bubnjar grupe "Srebrna krila“ – Adi Karaselimović.


Imala je 18 godina, i upoznala ga je u klubu "Scena“ i emocije su odmah planule. Bio je njena prva velika ljubav i ta veza je trajala 4 godine.

Nakon što su raskinuli upoznaje Gorana Bregovića i Bajagu. Mediji su spekulisali da su oni bili njeni ljubavnici. Bajaga joj je čak posvetio i dve pesme- "Zažmuri“ i „Sa druge strane jastuka“.

U Alkinom životu su bile i izvesne spekulacije o zabranjenim ljubavima. Spekulisalo se o njenoj romansi sa zauzetim političarem, a nakon toga Alka je sve iznenadila priznanjem da su ona i oženjeni fudbaler bili vanbračnoj zajednici.

- Nažalost sam bila i ljubavnica. I mislim da je to ponižavajuće za ženu i svakoj bih preporučila da ne ulazi u takav odnos. Miliš da iz njega možeš izaći nedirnut, a ne možeš. Niko normalan ne može pristati da bude drugi. I zapravo je strašno kako ti frajeri koji zavode, jer muškarci koji imaju ljubavnice to rade, zavode, uvek imaju tu svoju tužnu priču - rekla je jednom prilikom za "Slobodnu dalmaciju".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR