Glas Javnosti

BEKUTA SANJALA MRKINU SMRT: Najlepša moja, obećavam da te još dugo neću napustiti!

Estrada
Autor: Glas javnosti

U medijima se pojavila vest da je dugogodišnja partnerka Milutina Mrkonjića, Ana Bekuta sanjala njegovu smrt i tako predvidela šta će mu se dogoditi.

Nekoliko nedelja pre smrti narodnog poslanika i počasnog predsednika SPS-a, njegova partnerka, pevačica Ana Bekuta sanjala je da je Milutin izgubio bitku sa bolešću, pišu mediji.

Ana je jednog dana došla vidno neraspoložna na snimanje emisije "Zvezde Granda" kada je svojim kolegama pričala o košmaru koji je sanjala i bila na ivici da zaplače, rekao je za medije Milutinov prijatelj.

Tada su je svi tešili i rekli da se ne obazire na snove, a već sutradan joj je Milutin rekao da ne treba da brine i da je on neće još dugo vremena napustiti.

Posle par nedelja, njemu se stanje pogoršalo kada su ga zadržali u bolnici, a Ana je tada podsetila Mrku šta je sanjala. 

- Mrka je počeo da se smeje iako je imao masku dok je Ana pričala o svom snu. Rekao je: "Najlepša moja! Pa što se plašiš kad znaš da sam ja vuk! Potom joj je obećao da je neće još dugo napustiti - ispričao je Mrkin prijatelj, a preneo magazin.novosti.rs

Nažalost, njeni snovi su se i obistinili nekoliko nedelja kasnije. Milutin Mrkonjić preminuo je u subotu 27. novembra 2021, dok će se sahrana obaviti u četvrtak, 2. decembra 2021. godine.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP