Glas Javnosti

Beki Bekić progovorio o razvodu: Nije supruzi dao da ide na nastupe

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Beki Bekić godinama je u skladnom braku sa suprugom Nadom, za koji neretko ističe da je odmah znao da je ona prava.

U jeku razvoda na estradi, Beki je progovorio o tajni uspešnog braka i dodao da je razvoda uvek bilo i biće.

- Prvo poverenje pa sve ostalo. To je ključ za uspešan brak. Treba prvo biti pošten prema sebi, pa prema toj osobi. Ako nešto ne ide, bolje se razvesti nego se mučiti, ali bez te neke pompe u medijima. To što se dešava sada na estradi oduvek se dešavalo i dešavaće se, nije to ništa novo! Svakako, nadam se da će sve biti u redu - rekao je pevač.

Beki je ispričao da njegova supruga ne ide na njegove nastupe, iako su se upoznali upravo na jednoj njegovoj tezgi.
- Unuci su još mali, ne dolaze na moje nastupe. Moja žena ne volim da ide tamo gde je radim. Zamislite da ja idem stalno sa njom na njenom poslu. Ne bi imalo smisla. Ona je oduvek imala razumevanja za mene i ono što radim. Takva je osoba. Shvatila je šta ja radim i kako radim. Ja volim ljude, volim da se družim, ali nekako sam ipak najviše privržen porodici i tu se najbolje osećam - rekao je Bekić.


On je jednom prilikom ispričao kako je izgledao sudbinski susret njega i Nade.

- Svake subote je dolazila na moje nastupe, a ja sam poznavao njenu sestru, dok Nadu nikad nisam video... Ona je dolazila tu jedno četiri, pet godina dok sam radio non-stop, devedesetih godina. Uvek je dolazila sa momkom, a jedne noći sam došao ranije na posao i vidim Nadu kako sedi za stolom sa društvom. Tada sam pitao kolegu - Ko je ona devojka - a on mi je rekao da je to Nada - pričao je.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR