Glas Javnosti

Bebi Dol sahranila majku: Završena kremacija

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačicina majka preminula je u subotu, a danas je održan poslednji ispraćaj!

Danas je na Novom Groblju u Beogradu održana intimna ceremonija kremacije za Magdalenu Megi Šarić, majku legendarne pevačice Dragane Todorović, poznatije kao Bebi Dol. Ceremoniji su prisustvovali samo najbliži prijatelji i porodica umetnice.

Podrška prijatelja i porodice

Među prvima koji su stigli na ispraćaj bio je njen dugogodišnji prijatelj, Zoran Ćumura, koji je bio velika podrška Bebi Dol u ovim teškim trenucima. Sa belim ružama u rukama, Ćumura je stigao pre same pevačice i odmah joj izrazio saučešće. Tokom ceremonije, Bebi Dol je stajala pored sanduka u kapeli, okružena najbližima, primajući njihovu podršku u tišini.

Podsećanja radi, pevačicina majka preminula je u subotu, što je potvrdio njen blizak prijatelj.

- Bebi je poslednjih nekoliko godina sebe stavila po strani da bi brinula o članovima svoje porodice. Najpre je tu bila baka, potom tetka, da bi na kraju sada ostala i bez majke. Ona svesrdno trudila da joj ulepša i olakša poslednje trenutke, što je značilo da je morala da zapostavi svoje poslove - rekao je za gorepomenuti medij blizak prijatelj Bebi Dol.


Bebi Dol je javno isticala važnost porodice i njihovo mesto u njenom životu. U jednom od retkih javnih istupa o majci, Bebi je naglasila da će biti uz porodicu u najtežim trenucima. 

- Moja porodica je godinama koje su za razmišljanje. Tako da sam ja ipak odlučila da budem uz njih i spremam se na sve one najteže stvari u životu. Ja sam jedinica, dugo sam bila zaštićena od svih tih nekih praktičnih stvari, jer smo i otac i ja umetnici, kreativci, a sada je došlo vreme da, kada je najvažnije, budem tu. To je moj prioritet, porodica - istakla je pevačica ranije.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR