Glas Javnosti

BARBARA BOBAK OPLELA PO DARKU LAZIĆU, PA OTKRILA DA LI JE ZALJUBLJENA: "To je prošli život"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Barbara Bobak o ljubavi i Danu zaljubljenih

Pevačica Barbara Bobak svojim privatnim životom, iako ga nerado deli sa javnosti, često intrigira.


Ona je sada priznala da Dan zaljubljenih neće slaviti.

- Ja slavim osmi mart. Uvek sam za ljubav i super mi je da poprimimo malo i neke zapadnjačke praznike jer su lepi i zanimljvi su. I Dan zaljubljenih i Noć veštica... Sad će da me razapnu zbog izjave. Ne kažem da treba da slavimo veštice, već govorim o samom maskiranju. Mi nemamo takve običaje kod nas i meni je to super jer mislim da je deci jako zanimljivo. Sve nek se slavi - istakla je Barbara, pa otkrila da ne voli iznenađenja.

- Ne volim iznenađenja preterano, iskreno. Više su meni priređivali iznenađenja, nego što sam ja drugima. Kada sam bila u vezi, Dan zaljubljenih sam uvek provodila kod kuće jer tada budu prepuni svi restorani, bioskopi, nigde ne bude mesta. Ove godine ću na primer raditi - rekla je Barbara.


Barbara je rekla da nije zaljubljena i da ne zna da li želela to:

Nisam zaljubljena. Nemam pojma da li bih volela da se zaljubim. Trenutno mi je mnogo lepo u životu i ne razmišljam o tome. Mnogo radim, ali bih imala vremena i za ljubav. Kad voliš uvek nađeš vremena, ali nemam koga da volim. Nisam se razočarala u ljubav, ali mi se mnogo stvari desilo u kratko vreme i još uvek sa time pokušavam da izađem na kraj i onda nemam vremena da razmišljam da li mi treba neko - rekla je ona, pa naglasila da sledećeg partnera ne planira da upoznaje sa javnošću:

- Nikada se nisam nešto preterano hvalila svojim momcima i mislim da ljude mnogo više interesuje moja muzika i moje lupetanje i izjave nego moj ljubavni život.


Pripadnike sedme sile je zanimalo da li joj je žao što je eksponirala svoju vezu sa bivšim dečkom (Darkom Lazićem), a Barbara je u svom stilu odgovorila.

Ne sećam se iskreno tog perioda, to je prošli život - završila je ona.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR