Glas Javnosti

BAKA PRASE PONOVO ŽIVI ŠIROKO : Otkrio da je iskeširao više od milion evra, za sređivanje dao 700.000€ u Kuli Beograd na vodi

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nakon što mu je vraćen Jutjub kanal, popularni jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase iznenadio je novim videom u kojme je otkrio da je pazario luksuznu nekretninu u naselju "Beograd na vodi".

Jutjuber kojem je nedavno vraćen ugašeni nalog s nekoliko miliona pratilaca, tvrdi da je pazario luksuznu nekretninu u popularnom naselju i da je samo renoviranje stana koštalo kao pola stana.

- Ne, ljudi, ne za**bavam se, stvarno sam kupio stan u Beogradu na vodi u Kuli Beograd. Nisam hteo da to odam nikome - rekao je Baka u Jutjub videu i nastavio:

- Hteo sam da upalim lajv i da ljudi kad ga vide komentarišu: Vau, kako je lep. Koliko sam platio stan? Pa, milion i po. I to je bez enterijera! Enterijer je bio još nekih 700.000 evra. Je*i ga, ljudi, radilo se! - dodao je Bogdan.


- Radilo se, ja neću da se stidim toga što sam radio i zaradio za ovaj stan! Evo kažete mi sad da je ludilo stan... Pa, da, zato što je koštao 2.200.000". Pojedini pratioci su mu čestitali kupovinu stana, dok drugi tvrde da "dok ne vide video ture stana ne veruju da ga je kupio.

Podsetimo, jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, nedavno je vraćen Jutjub kanal.

Krajem septembra je jutjuberu Bogdanu je ugašen Jutjub kanal koji je brojao više od dva miliona pratilaca, a sada je ponovo aktiviran piše Telegraf

Ilić je objasnio da mu je kanal je obrisan zbog neovlašćenog korišćenja sadržaja televizije "Pink".

- Kanal mi je ugašen. Dobio sam strajkove na klipovima gde sam gostovao na Pinku pre četiri, pet godina - napisao je tada Baka Prase.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR