Glas Javnosti

BAHATA, A ESTRADA U ŠOKU: Tanji Savić preti ZATVOR! SAMO ako je ulove...

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Neverovatno zvuči, ali Tanja Savić već godinama vozi automobil iako nema vozačku dozvolu!

Da stvar bude još gora, upućeni tvrde da se pevačica uredno vozi po Beogradu, ali i kada je u Radincima, bez ikakvog problema skokne do Smedereva u nabavku.

Iz svega navedenog jasno je da ne poštuje propise, a kada će biti kažnjena zbog nedoličnog ponašanja i kršenja zakona, pitanje je trenutka, prenose mediji.

Naime, Tanja je upisala auto-školu sa 23 godine, ali je zapravo nikada nije završila, odnosno, nije položila i dobila vozačku dozvolu. Budući da je neko ko je i te kako aktivan učesnik u saobraćaju, Savićeva bi mogla da zbog ovog prekršaja bude debelo kažnjena. Komšije iz sela Radinci, gde je i rođena, istakli su da im nije jasno kako je do sada policija nikada nije sankcionisala.

- Tanja je jednom prilikom upisala auto-školu, ali je nikad nije završila. Viđam je ovde da se vozika. Sedne sama ili sa sestrom Biljom i ode negde. Verujem da je policija ovde ne bi i zaustavila jer je znaju, a verovatno im nije i na kraj pameti da nema dozvolu. Ipak, ne znam kako se u Beogradu izvukla da bar ne plati neku kaznu. Možda je uzoran vozač - započela je priču komšinica koja, kao najveći problem, vidi to što pevačica uredno vozi i decu, ali i članove porodice, pa smatra da time ugrožava kako svoju tako i svačiju bezbednost učesnika u saobraćaju.

Kako dalje saznaju mediji, Tanji, kao nekom ko nema položen vozački ispit, ne mogu da budu izrečeni kazneni poeni. Takođe, i sud ne može da joj izrekne zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom niti da joj se oduzme dozvola jer dozvola u ovom slučaju ne postoji. Ono za šta se pevačica može teretiti, prema našem zakonu, jeste novčana kazna do 120.000 dinara od prekršajnog suda ili najstroža predviđena kazna za ovakav prekršaj, a to bi bilo maksimalno 60 dana zatvora.

(Glas Javnosti/Svet)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR