Glas Javnosti

ARKAN JE ZA KUPOVINU CECE DAO PRAVO BOGATSTVO: Nije bila dovoljna ni torba PUNA NOVCA, ni DIJAMANTSKA NARUKVICA! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Željko Ražnatović Arkan i Svetlana Ceca Ražnatović venčali su se 19. februara 1995. godine. O 'svadbi decenije' izveštavali su mediji na Balkanu, ali i medijske kuće u svetu.

Stotine naslovnih strana bile su pune njihovih slika, dok je cela ceremonija imala i svoj prenos na televiziji, a ipak o jednoj sceni i danas pričaju svi - kupovini mlade!

Glavnu ulogu u tom činu imali su Arkan i Cecina rođena sestra, Lidija Veličković, danas Ocokoljić. Arkan je sa svojim kumom i svatovima došao ispred vrata sobe u kojoj se nalazila mlada, te prvo izvadio nekoliko štoseva nemačkih markaka, a Lidija je odbrusila da to ipak nije dovoljno.

"Malo je! Hoćete najbolju mladu, platite!", rekla je Lidija.

"Ajmo Lido, još!", dovikivali su gosti.

 

Svetlana Ceca RaznatovicRažnatović je potom pozvao jednog momka koji je pred njim otvorio akten tašnu u kojoj je bila ogromna svota novca i skupocena narukvica od dijamanata, ali Lidiji ni to nije bilo dovoljno, te je mladoženja sa ruke skinuo zlatan sat i vredan prsten, a to su učinili i njegovi prijatelji.

Tada su procene bile da vrednost svih nabrojanih stvari prelazi iznos od pola miliona maraka. 

 Lidija je na kraju popustila, Arkan je otvorio vrata, a Ceca ga je u sobi čekala u narodnoj nošnji. Kada je mlada kupljena, započeo je tradicionalni običaj darivanja mlade, a potom je Cecu iz porodičnog doma izveo otac Slobodan. Odatle su se zaputili u Beograd u crkvu Svetog Arhangela Gavrila gde je bilo održano crkveno venčanje.

(Glas javnosti) 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR