Glas Javnosti

ANDREANA ČEKIĆ SE OGLASILA IZ BEČA ZBOG SNIMKA DANKE: Apeluje na sve ljude

Estrada
Autor: Glas javnosti

Andreana Čekić objavila apel zbog nestanka Danke Ilić!

Pevačica Andreana Čekić, čija porodica živi u Beču, nedavno je apelovala na društvenim mrežama povodom snimka na kojem se nalazi devojčica za koju se sumnja da je Danka Ilić (2). Na stori priči, Andreana je podelila apel koji je prethodno uputila ambasada Republike Srbije u Austriji, pozivajući sve koji prepoznaju devojčicu da odmah obaveste policiju. Ova vest je dobila veliki odjek s obzirom da pevačica ima mnogo poznanika i prijatelja u Austriji, te je njen apel imao veliki uticaj.

Pored Andreane Čekić, na javnost su apelovale i druge javne ličnosti, poput pevačica Maje Berović i Dragane Mirković, koje već dugi niz godina žive u Austriji, kao i pevač Sloba Radanović. Njihov apel dodatno je doprineo širenju vesti o nestanku devojčice i podstakao ljude da budu pažljivi i proaktivni u potrazi za njom.


Foto: instagram

U objavi koju je Andreana podelila, navedeni su brojevi policije u Austriji i Srbiji, pružajući ljudima jasne smernice kako da reaguju ukoliko prepoznaju devojčicu. Ovo je još jedan primer kako društvene mreže mogu biti od velike pomoći u širenju informacija i mobilizaciji ljudi u cilju rešavanja ozbiljnih situacija poput ove.


Danima unazad, vest o nestanku devojčice iz Bora potresa Srbiju, a pojava snimka iz Beča dodatno je proširila svest o ovom slučaju. Podrška koju su pružile javne ličnosti i angažovanje šire zajednice predstavljaju važan korak ka rešavanju ovog slučaja i vraćanju devojčice njenim najbližima.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR