Glas Javnosti

ANĐELKA PRPIĆ TRUDNA S NESUĐENIM KUMOM! Procurila slika gde slavi rođendan s najboljim prijateljem bivšeg muža s kojim čeka dete! (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Anđelka Prpić je u oktobru proslavila 38. rođendan, a na intimnoj proslavi u jednom beogradskom restoranu bio je i njen sadašnji partner, M.Ž.

U pitanju je čovek koji je trebalo da im bude kum i koji je bio nerazdvojan sa porodicom Prpić od kako su se Anđelka i Dario upoznali 2011. godine. 


Anđelka je u poslednje vreme na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima je zajedno s njom poziroa i M., te se stiče utisak da se nije previše trudila da ova ljubavna priča ostane tajna, mada ovih dana ne želi da se oglašava povodom iste.

Na fotografiji koju je objavio jedan od gostiju na njenoj proslavi rođendana, Anđelka i M.Ž. su nasmejani i srećni.

M.Ž. je bio kum na svadbi Anđelke i Darija Prpića 2011. godine, kada su tadašnji mladenci upriličili veselje za 200 gostiju u jednom beogradskom restoranu, a da su zaista bili bliski, dokazuju i snimci sa svadbe.

Anđelka i Dario Prpić u braku su bili devet godina i zajedno imaju sina Jakšu.

Glumica je svojevremeno o svom razvodu govorila i za medije:

- Od kada sam se razvela, promenila mi se svakodnevica, svakako. Sad sam u novim okolnostima. Mene umiruje i čini me bezbrižnom to što smo Dario i ja zadržali dobre odnose, ja održavam kontakte s njegovim tatom i sestrom, on sa mojim roditeljima i bratom.

Mi više nismo ljubavni par, ali smo roditelji i prijatelji, i to ćemo biti zauvek. Nadam se da ćemo biti sve bolji u tim drugim ulogama. Naš osmoipogodišnji sin Jakša srećan je što ima živog, zdravog i za njega veoma zainteresovanog oca. Tu se ništa nije promenilo i to je najvažnije - otvoreno je govorila Anđelka Prpić o propalom braku za "Gloriju".

Glas javnosti/Mediji

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR