Glas Javnosti

Anabela Atijas: ZASLUŽILA SAM DA ŽIVIM ŽIVOT BEZ TRAUMA, NEMOJTE DA MI SUDITE!

Estrada
Autor: Glas Javnosti

Pevačica je rešila da se uključi uživo na Instagramu i otkrije kako se oseća, pa i šta joj kaže porodica.

Anabela Atijas osvojila je četvrto mesto u rijalitiju, zbog čega je bila vidno razočarana. Nije želela sve to da drži u sebi već je rešila da olakša sebi i sa fanovima podeli svu sreću i tugu koja je iza nje.

Dobro sam, presrećna sam što sam u svojoj kući. Malo sam se nasekirala, Blankica mi ima temperaturu. Dobila je herpes. Izašla sam mirna, srećna, osetila sam sve što ste mi slali. Ovo je za mene bila teška priča, koju sam očigledno morala da preživim, da bih bila bolje. Zaslužila sam da živim život bez trauma. Ovo je bio jedini način da to sebi ostvarim, nadam se da me razumete. Nemojte da sudite, jer niste bili u mojoj koži. Ne želim da se bavim ljudima koji podržavaju nešto što ja ne podržavam. Neću da ćutim, neću da hranim zlo, jedino priznajem vas koji me razumeju - rekla je prvo Atijasova.

Nisam igrala nikakav rijaliti, osećala sam se kako sam se osećala. Tako je kako je, to je moja surova realnost. Znam da vas ima, vi koji ste "poginuli" za mene. Drago mi je da se polako vraćam svom životu, jedno vreme ću biti prezauzeta, znate kako to ide, moraću. Jedva sam uključila Instagram, zaboravila sam kako se to radi, pomažu mi moji!  Hvala na podršci, biće vremena da objašnjavam neke stvari, mada mislim da su svi sve videli - dodala je.

Ne stidim se sebe ni svojih postupaka. Imam pravo da se fokusiram na ono što me čini srećnom. Nemojte nikad da ćutite pred istinom. Ljudi na kraju urade samo ono što je dobro za njihovu zadnjicu. Zlo je zlo, nemojte ga podržati nikada. Širite ljubav. Volim vas, hvala vam. Da vam se sve vrati, i ljubav i poljupci. Čestitam Ivi, ona mi je mnogo značila. Mića mi je dao mnogo podrške i ljubavi. Stefan isto. Tarinjo moj, moja devojčica. Ko razume šta sam htela razume, ko ne žao mi je - rekla je na kraju Anabela.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR