Glas Javnosti

ANA NIKOLIĆ: SMUVAĆU CECINOG UNUKA ŽELJKA kad napuni 23 jer se još nije rodio pravi muškarac za mene!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ana Nikolić bi rado postala snajka Cece Ražnatović! Pop zvezda se našalila da bi Cecin unuk mogao da postane njen muž za dvadesetak godina, iako bi mali Željko više pristajao njenoj ćerki Tari.

- Još se nije rodio pravi muškarac za mene, pored kog bih ponovo bila srećna i zaljubljena. Možda će taj pravi da bude Cecin unuk, ali moraću da sačekam 22, 23 godine... Ma sačekaću Željka jer mi se ostali muškarci ne sviđaju - kroz smeh je rekla Ana.

- Šalim se, naravno, Željko bi više pristajao mojoj Tari, pa da mu ja postanem tašta! Jeste da je moja ćerka skoro tri godine starija od njega, ali to je baš mala razlika.

Nikolićeva ističe da je trenutno zanima samo karijera i da radi punom parom, a da ljubavni život može da sačeka:

- Zaljubljena sam jedino u sebe i svoje dete. U nju ću biti doživotno!

Pevačica kaže da je drastično promenila život otkad je postala majka i da je zbog Tare postala domaćica.

- Kuhinju sam napravila da bih u rerni držala cipele, ali onda se rodila Tara... Zbog nje sam naučila da spremam osnovna jela. Znam da napravim i proju. Sve mi iz prve ispadne kako treba jer imam osećaj za kuvanje. Kažu da dobro kuvaju ljudi koji su gurmani, a ja to svakako jesam! - kaže Ana.

- U braku sam čak naučila da pravim i torte, ali ne one sa korama. Najčešće pravim piškota tortu. Tara voli sve da jede, a najviše voće, isto kao i ja!

Otkad se vratila na estradu i drastično smršala, pevačica kaže da sve manje vremena provodi za šporetom.

- U poslednje vreme ne želim da kuvam ni da mirišem na zapršku. Molim Boga da uvek imam uslova da to neko uradi za mene, ali ako bi, ne daj Bože, morala da kuvam celoj mojoj porodici, sigurno ne bi umrli od gladi. Naprotiv, lepo bi jeli kod mene. Ipak, bolje je da se držim mikrofona i plesnih sandala. Tu sam najbolja! - završava priču Ana Nikolić.

(Izvor:Kurir)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR