Glas Javnosti

Ana Nikolić objavila tužnu objavu: "Ako se, kao ja, udaš iz ljubavi..."

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ljubav između muškarca i žene samo je iluzija u našoj glavi - deo je citata

Ana Nikolić citirala je tužni citat Isidore Bjelice, a s razlogom mnogi misle da je u ovim rečima pevačica pronašla sebe.

"Ako se kao ja udaš iz ljubavi, a ne zbog novca, strašno ćeš se zaje*ati,  jer ljubav između muškarca i žene samo je iluzija u našoj glavi. I kad ta iluzija nestane, kad otkriješ njegovo pravo lice, ako ti ostane dva miliona, stvorićeš sebi novu iluziju, a ne rak... Voli te mama. Ne zameri mi sve one bajke, kojima sam te hranila. Juče sam ih spalila da ne ostanu za tvoju decu...", kompletan je citat pokojne spisateljice.


Podsetimo, Ana je nedavno surovo prozivala Stefana Đurića Rastu, a čak ga je optužila i da je bio u klanu sa Veljkom Belivukom.

- Laž! Dete je kod mene, tako da više neću pustiti nijednu jedinu laž. O njegovim roditeljima mogu samo da kažem: "hvala vam što ste bili tu" i zbog poštovanja prema tim istim ljudima ja sam ćutala. Bolje da ćuti zauvek. Sve što kaže od ovog trenutka biće upotrebljeno protiv njega. Dete viđao nije. A najvažnije Tara je dovoljno velika i jedna jako mudra devojčica koja vrlo zna i šta želi i šta ne želi. Ako želiš dalje tvoje bljuvotine da iznosim sa dokazima i to kakvim nastavi! Sramota me je od same sebe prvo, od Tare kao i od ljudi o čemu ja javno raspravljam. U pravu si, vidimo se na sudu - napisala je nedavno Ana, koja je potom objavila fotografiju na kojoj je sa ćerkom.

- Istina je jedna i ne mogu i neću više da ćutim i žmurim na laži i bezobrazluk. Tačka - poručila je Nikolićeva.

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR