Glas Javnosti

Ana Nikolić o traumama koje ima zbog ROĐENOG BRATA: Kad mi zakuca na vrata dođe mi da...

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Ana Nikolić otkrila je da su joj ostale traume zbog njenog brata Marka Nikolića koji je insistirao na vojničkoj disciplini.

Na pitanje da li ima osećaj da je bezobzirna prema ljudima, jer je izričita u onim stvarima koje neće, Ana je rekla da joj je zbog brata opala tolerancija.

- Imam dugogodišnje traume od svog brata, koji je fudbaler. On je sve u tajmnigu i vremenu i ja sam se osećala kao da sam na vojnoj vežbi. Kada mi kucne na vrata od sobe pred koncert u određenom ritmu, to je taj čuveni zvuk, a dogovorili smo se u 12 sati na recepciji i ne može tebi da bude više stalo do mog koncerta od mene, a ja već spremna, meni dođe da poskidam ovo sve i da legnem i da kažem "evo nema koncerta" - priča Ana Nikolić.

 

Na pitanje šta joj je terapeutkinja rekla za te traume, Ana je istakla da joj je rekla da je njena tolerancija na frustraciju potpuno opala.

- Ja sam u tenziji živela 25 godina i moja tolerancija nije opala na frustraciju, već ona ne postoji. Ko mene može da toleriše - može, ko ne može... Nisam više za to - kaže Nikolićeva za jednu emisiju.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR