Glas Javnosti

AMERIČKA RIJALITI ZVEZDA KARLEUŠINA KOPIJA: Jelena odmah reagovala (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ovo nije prvi put da poznata dreg kraljica "skida" našu muzičku zvezdu!

Plejn Džejn (Plane Jane), američka dreg kraljica ruskog porekla, koja se proslavila u 16. sezoni rijaliti-takmičenja "RuPauls Drag Race" (Rupolova trka dreg kraljica), potpuno je iskopirala našu muzičku zvezdu Jelenu Karleušu

Naime, ona je najavila svoju turneju za jun i jul, a od glave do pete je skinula Karleušin zeleni stajling za album "Alpha".

- Ja sam alfa, omega i sve između. Autfit inspirisan divom Jelenom Karleušom - napisala je Plejn Džejn u okviru svoje objave.


Karleuša joj je lajkovala objavu. Ovo nije prvi put da Plejn koristi Karleušu kao inspiracju. Naime, u jednoj epizodi gorepomenutog takmičenja, Plejn je imitirala Karleušu.  Takmičari su u ovoj igri morali da glume poznate ličnosti i da odgovaraju na pitanja kao oni, a zanimljivo je da je Plejn glumila Karleušu sa ruskim akcentom, što možete videti u nastavku ovog teksta.


Američki portal "Entertaiment Weekly" pisao je tada o pobedi Plejn Džejn, a Karleušu nazvao "regionalnom pop zvezdom, koja je izdala 12 albuma i bori se za prava LGBTQIA+ populacije". Karleuša je tada podelila ovaj članak.

Inače, "RuPauls Drag Race" je jedan od najpopularnijih formata u Americi, ali i širom sveta, što govori broj sezona ali i inostranih franšiza koje su nastale. Ovo rijaliti takmičenje više puta je nagrađivano čuvenom nagradom Emi, koju je dobio i voditelj programa, Rupol Čarls, jedan od najpoznatijih i najdugotrajnijih dreg kraljica u svetu. U Sjedinjenim Američkim Državama se nedavno završila 16. sezona, a Plejn je osvojila treće mesto.


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR