Glas Javnosti

ACA LUKAS ZAVRŠIO NA KLINICI: Mesecima ide na terapije

Estrada
Autor: Glas javnosti

Folker je rešio da se posveti zdravom životu.

Folker Aca Lukas rešio je da očisti telo od otrova i poroka s obzirom na to da dugi niz godina pije i konzumira cigarete, a kako je i sam pričao, bilo je tu i drugih supstanci! Folker mesecima unazad posećuje jednu beogradsku kliniku na kojoj ide na terapije krvnom plazom, koja pomaže u izbacivanju štetnih materija iz tela i predstavlja jednu vrstu brzog detoksa. Tretmani mogu da koštaju od 300 do 600 evra, u zavisnosti šta te nedelje želi da primi, a kako ide odavno na sve to, dosad je za godinu dana otprilike pukao oko 30.000 evra.
- Aca je preko prijatelja s estrade saznao za ove metode detoksa, a kako ima novca da sebi priušti odlaske na skupe tretmane, nije se libio da se odmah raspita o svemu i zakaže termin za sebe. Te metode detoksa su poznate svuda u svetu i ljudi koji imaju želju da se očiste od otrova daju velike sume na to jer je najbezbednije i najbrže.

 

Osveži se krv, a čovek se oseća poletnije i lakše, pa je, samim tim, posle i želja za konzumiranjem, na primer, alkohola ili cigareta mnogo manja. Krvna plazma uradi odlično svoj deo posla - priča nam izvor blizak folkerku i nastavlja:

- Lukas je na jednoj klinici već mesecima na tim tretmanima. Kad se sve sabere, dao je ukupno oko 30.000 evra jer ide nekoliko puta mesečno, ponekad čak i četiri, pa je pravio pauze da bi se vene odmorile. On čak priča da ide manje, ali neki njegovi bliski prijatelji tvrde da ide na te terapije već skoro godinu dana. Svakako sad manje nastupa, napravio je dosta slobodnog vremena za sebe, pa sve postiže i konačno se posvetio zdravlju.

Inače, Lukas je više puta govorio o tome da je poročan, pa je čak pričao i šta je uzimao.

- Stojim iza svega u životu što sam rekao i uradio dosad. Za 99 odsto stvari se ne kajem jer čovek iz svega treba da izvuče pouku. Rekao sam da mi je jedina greška bila droga. Ipak, probao sam je jer nisam znao. Ja sam brži od interneta i moji klinci sve što su saznali o meni saznali su od mene, pa i za drogiranje. Mislim da sam ja uvek sve mogao bolje da im objasnim. Ako sam odabrao da budem javna ličnost, a nisam cvećka, onda moram da snosim odgovornost i objašnjavam šta se sme, a šta ne - izjavio je tada Aca. 


Cene tretmana i do 2.500 evra
Tretmani slični onom kom se podvrgao Lukas u svetu mogu da koštaju i po nekoliko hiljada evra. Naime, postoje opcije i da se u organizam ubace direktno kroz venu kokteli vitamina, uz injekcije krvne plazme, a kad se sve skupi, za tri-četiri tretmana može da se da i do 2.500 evra. Naš pevač Radiša Trajković Đani više puta je pričao o tome dae primao i injekcije s raznoraznim koktelima i vitaminima dai poboljšao opšte stanje organizma jer,kako i sam kaže, redovno pije, pa hoće da se zaštiti od toksina.


Glsa javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR