Glas Javnosti

ACA LUKAS OTKRIO KAKO SE OSEĆA PO IZLASKU IZ BOLNICE : Nisam preterivao s alkoholom

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevač Aca Lukas nedavno je zbog bolova u stomaku hitno hospitalizovan, ali nakon što mu je ukazana lekarska pomoć, on je uspeo da stane na noge i iste večeri se vratio u svoj dom na oporavljanje.

Kako se zaista oseća i da li se sada njegov organizam stabilizovao, pevač otkriva:

- Istina je, ali evo, reći ću ti: Osećam se odlično! Baš ono što svi žele da čuju, reći ću i tebi. Dobro sam, stvarno sam dobro. Došlo je do prevelikog opterećenja organizma i sada mi treba jedan mini-odmor. S druge strane, ljudi kojima nije jasno kako funkcioniše život, to mogu da saznaju već na prvoj strani moje knjige gde kažem da je život teško sr*nje. Ne samo meni nego svima - rekao je Aca, a onda otkrio da li planira da uspori tempo s obzirom da je pre nekoliko meseci završio u bolnici zbog istog problema.

- Usporio sam, ali očigledno ne dovoljno. Trudim se da promenim neke svoje životne navike, ali ću u narednom periodu dodatno posvetiti pažnju svom zdravlju da više ne bih dolazio u ovakve situacije - rekao je Lukas i dodao.


- Nisam preterivao s alkoholom, u pitanju su bile male količine, koje uglavnom popijem uveče kada radim, ali ništa epohalno. Dobro sam zaista, ako neko pita, daleko sam od ciroze jetre (smeh). No, očigledno je da moram da promenim neke životne navike, a tu je, naravno, i redukcija ishrane. Neću sigurno ići u krajnost da jedem biljke i travke, ali ću povesti računa -
piše Telegraf

- Svaki normalan čovek se zabrine, ali neću od toga da pravim dramu.

S obzirom na to da će u Areni održati koncert na dan svog rođendana, Lukas otkriva i koja je njegova rođendanska želja.

- Spreman sam ako treba i sutra da održim koncert, to nije nikakav problem. Ako me pitaš za želje, nemam ih. Šta da ti kažem: želim čokoladu (smeh). Šalu na stranu, samo da sam zdrav i srećan, ali to sebi poželim i za svaku Novu godinu - rekao je Lukas za Alo.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR