Glas Javnosti

SLOBA RADANOVIĆ ODBRUSIO KARLEUŠI: Kandidati nisu KANTA ZA SMEĆE za toksine iz tvojih ličnih FRUSTRACIJA (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Nakon objava takmičarke iz "Zvezda Granda", Vanje Knežević, koja je izjavila da je Jelena Karluša psihički zlostavljala dok je pevala na bini, oglasio se njen kolega i verovatni budući neprijatelj Sloba Radanović.

Sloba će verovatno postati još  jedan od pevača koji će, sasvim sigurno, biti blokiran na "Instagramu" od strane članice žirija "Zvezda Granda" , Jelene Karleuše. Pevač je stao na stranu Vanje Knežević i osudio pevačicu za koju je rekao da "takmičare tretira kao kante za smeće". 

Nakon što je pevačica najavila čak i tužbu protiv Kneževićeve, zbog, kako je navela "pretnji koje dobijaju ona i njena porodica", oglasio se i Sloba i žestoko joj odbrusio. 

- Kad se prihvatiš posla žirija, treba da znaš da kandidati nisu kanta za smeće ili vreća go***a u koju ćeš sad i ti da sipaš svoja go**a i toksine koji izviru iz tvojih ličnih frustracija. Prestani da smaraš - napisao je on na Tviteru. 

Za svega nekoliko minuta njegova objava je imala više stotina lajkova i komentara podrške, ali su mu poručili da je vrlo verovatno da će pevačica sada, osim blokiranja, da se i sa njim obračuna putem svog Instagrama i da ga izvređa.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR