Glas Javnosti

"SVE ŠTO JE BIVŠE, OSTAJE BIVŠE!" : Vesna Dedić otvoreno o odnosu sa Sanjom Marinković, otkrila nepoznate detalje

Estrada
Autor: Glas javnosti

Iako je imala hrabrosti za ovaj transfer, Vesna kaže da je strah bio veliki

Ova godina bila je vrlo uspešna za Vesnu Dedić, a ona se osvrnula i na svoj odnos sa bivšim prijateljima, ali i ljubavima.

– Najružniji događaj iz ove godine je rat Rusija-Ukrajina. To je ono što će obeležiti naše živote bar za jedan duži period. A najlepši događaji su svi oni iz privatnog života. Meni su moji privatni bili toliko jaki i toliko lepi, da im se još radujem – počela je Vesna i otkrila da li poštuje novogodišnju tradiciju:

– Volim da se ljubim u ponoć. Nekad imam s kim da se ljubim, a nekad nemam. Ali uvek mi je lepša godina kad se ljubim u ponoć.

Nedavno je voditeljka donela odluku za velike promene, kada je prešla na Blic televiziju.

– Za skoro 30 godina radnog staža sam promenila pet televizija, pet puta sam davala otkaz. Nikad meni niko nije dao otkaz, svaki put sam ja dala. I ja volim taj svoj osećaj kada prepoznam da ja nešto više ne mogu, da ja nešto više ne želim i da sam dovoljno hrabra da počnem od nule. Osećaj je dobar, jer svakom novinaru daje jedan početnički adrenalin premosi objektiv.

Iako je imala hrabrosti za ovaj transfer, Vesna kaže da je strah bio veliki.

– Plaši me sve. I borba za egzistenciju i da će nešto propasti, da nisam dobro odlučila, ali život bi bio dosadan da ne rizikuješ. Znam mnogo više ljudi koji su propali u životu zato što nisu imali hrabrosti. Moje hrabre odluke su me češće dovodile do nekih lepših vremena, nego što sam platila cenu. Platila sam neke, ali dobro.

Na pitanje da li postoji mogućnost da u narednom periodu oprosti nekim ljudima iz prošlosti, između ostalih i Sanji Marinković, Vesna je bila kategorična.

– Nikada. To se bar za mene zna i ko god je čitao moje romane, ko god me prati na Instagramu ili je pročitao moj intervju, ja se ne vraćam ni bivšim frajerima, ni bivšim prijateljima, ni bivšim ljubavnicima. Prosto, ja sam neko ko je napisao roman “Ne gledaj preko ramena”, tako da mi je stvarno teško da pogledam preko ramena, čak i kad flertujem. I kad flertujem ja gledam pravo u oči – kaže Vesna.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR