Glas Javnosti

"Svaki dan naše ljubavi..." Oglasila se ANA BEKUTA prvi put posle smrti MILUTINA MRKONJIĆA (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Ana Bekuta, dugogodišnja emotivna partnerka političara Milutina Mrkonjića, oglasila se prvi put posle njegove smrti.

Milutin Mrkonjić je preminuo nakon duge i teške bolesti u Instituru za kardiovaskularne bolesti Dedinje u Beogradu, u 79. godini.

Pevačica je povodom njegove smrti objavila zajedničku fotografiju na Instagramu, na kojoj su zagrljeni, a u opisu ove crno-bele fotografije napisala je kratko stih iz jedne od njenih najpopularnijih pesama "Treba vremena".

"Svaki dan naše ljubavi dva su dana sećanja."

Pevačica Ana Bekuta ovih dana primala je jako tužne vesti.

Nakon smrti njene kume, Merime NJegomir, preksinoć ju je napustio i njen dugogodišnji emotivni partner, političar Milutin Mrkonjić.

Desetogodišnja romansa Ane Bekute i Milutina Mrkonjića dugo vremena je intrigirala javnost, naročito zbog toga što je on bio oženjen kada je upoznao pevačicu:

- Jedina žena sa estrade koju nisam znao bila je Ana. Upoznali smo se na koncertu Šabana Šaulića, ona je došla i uzela mikrofon da peva. Pitao sam ko je ova žena, oni mi rekoše da je Ana Bekuta. Ja je nisam prepoznao, video sam je na televiziji ranije, ali nisam znao da tako izgleda. Ona je došla, otpevala dve pesme, ja sam platio te dve pesme, nije bila mala lova. Stavio sam ruku oko njenog struka, a ona mi je rekla: "Sklonite ruku, vi ste oženjen muškarac", a ja joj na to kažem: "Vratite mi pare onda" - ispričao je Mrkonjić u jednoj emisiji.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR