Glas Javnosti

"SRAM TE BILO! TI SI GLUP I SUJETAN"! Ceca i Mili ponovo u žestokom sukobu: "Ceo život sam ti ispravljao falševe"!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović i muzički direktor Aleksandar Milić Mili ponovo su se sukobili u emitovanoj emisiji “Zvezde Granda”.

Veliku buru u studiju izazvao je duel Staše Škorić (17) iz tima Đorđa Davida i Milice Mićić (18) iz Cecinog tima.

Staša je automatski ispala iz takmičenja sa samo dva osvojena glasa, dok je Milica osvojila pet glasova i obezbedila sebi mesto u baražu.

Kako samo Aleksandar Milić Mili nije dao glas nijednoj devojci, Ceca Ražnatović ga je odmah napala

- Sram te bilo! Ti si bre glup i sujetan! Ovakav glas da ne dobije šesticu. Da te bude sram, štetiš ovom detetu zbog ogromnog ega i bolesne sujete - vikala je Ceca na sav glas.- Sujete prema kome? Ja nemam sujetu. Cela prva pesma je bila u falšu. Ja sam tebi bre ceo život ispravljao falševe. Ja sam ti producirao pevanje, valjda ja čujem. Ne bih nikad oštetio kandidata - branio se Mili i dodao da je pet glasova bilo dovoljno, pa nastavio.

- To nema veze sa tim ko je mentor. Ja sam tvom kandidatu prošlom zasluženo dao šesti glas, a ti prestani da galamiš jer galama nije argument.Saša Popović odlučio je da prekine dreku i galamu koja se orila studiom pa tražio mišljenje i drugoh članova žirija.

Marija je ko iz topa rekla da je Milica zaslužila da ide direktno u naredni krug, uzimajući u obzir ono što je pokazala.

BONUS VIDEO: NEĆETE VEROVATI ALI OVDE SE PERU PARE

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR