Glas Javnosti

NIKO OD NJIH NIJE ZAVRŠIO FAKULTET DRAMSKIH UMETNOSTI - a oni su danas velike filmske zvezde!

Estrada
Autor: Glas javnosti

Igraju u najpopularnijim serijama i filmovima...

Jedni od trenutno najpopularnijih glumaca na sceni, koje svakodnevno gledamo - u serijama poput "Igre sudbine", "Vojna akademija", "Grupa" i filmovima "Montevideo, Bog te video" i "Ime naroda" su odustali od glume ili uopšte nisu upisali Fakultet dramskih umetnosti. 
Reč je Luki Racu, Denisu Muriću, Pavlu Mensuru, Dragani Mićalović, Bojanu Periću i Sofiji Rajović.

Luka Raco je srpski glumac i maneken. Svoju prvu ulogu dobio je u seriji "Sinđelići", gde je tumačio Ristu. Međutim, preko noći mu je veliku popularnost donela uloga Alekse u jednoj od trenutno najpopularnijih serija "Igra sudbine". Luka je 2013. diplomirao ekonomiju, a 2012. godine proglašen je za "Mistera Srbije".

Denis Murić svoju karijeru započeo je glavnom ulogom Harisa u filmu "Ničije dete", koji je četiri puta nagrađivan na festivalu u Veneciji 2014. godine. Nakon toga, 2017. godine upisuje glumu na Fakultetu dramskih umetnosti – u klasi Biljane Mašić sa Pavlom Mensurom, od koje je odustao. Igrao je u popularnim serijama "Grupa" i "12 reči" i filmovma "Rascep: Tamna strana meseca", "Zlatni dečak" - u kojoj tumači glavnu ulogu i koja će uskoro imati premijeru u Beogradu.

Pavle Mensur sin je srpskih glumaca Irfana Mensura i Srne Lango. Svoju prvu ulogu dobio je 2016. godine u filmu "Gavran", a FDU upisuje 2017. godine i od njega odustaje. Pavle je igrao u poznatim serijama "Kalkanski krugovi", "Grupa", "Švindleri", "Vojna akademija" i filmu "Ime naroda".

Dragana Mićalović sestra je poznate srpske glumice Slobode Bobe Mićalović. Karijeru je započela 2010. godine u seriji „Priđi bliže“. Kasnije je glumila u serijama „Sinđelići“, „Santa Maria dela Salute“, „Istine i laži“, „Urgentni centar“ i „Igre sudbine“. Umesto glume završila je Fakultet za kulturu i medije 2015. godine, a 2019. godine upisala se u prvu godinu studija glume na privatnom Fakultetu savremenih umetnosti – u klasi profesora Hadži Nenada Maričića.

Bojan Perić je srpski pozorišni, televizijski i filmski glumac. Prvo pojavljivanje na televiziji bilo mu je 2008. godine u filmu "Turneja". Kasnije je igrao u serijama "Vojna akademija" i "Urgentni centar".

Sofija Rajović je srspka glumica, voditeljka i manekenka. Igrala je u serijama "Vojna akademija", "Urgentni centar" – a najveću popularnost donela joj je ulogja Svetlane u seriji "Istine i laži". Završila je srednju turističku školu, a glumu je napustila zbog modelinga. Studirala je u klasi sa Bojanom Perićem i Hanom Selimović.


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR