Glas Javnosti

Nakon nasilja u porodici, BULAT hoće da se POMIRI SA ŽENOM

Estrada
Autor: Glas javnosti

Ipak, još nije poznato da li se Marko Bulat definitivno vratio u stan ili je došao samo nakratko da ih poseti nakon isteka zabrane.

Marko Bulat, odmah pošto je njegovoj supruzi Mariji istekla hitna mera zabrane prilaska i udaljenja iz kuće u trajanju od 48 sati, a nakon koje je on uzeo lične stvari i napustio njihov stan na Novom Beogradu, vratio se u dom u kojem su živeli pre velikog porodičnog incidenta.

Da se pevač ponovo obreo u stanu iz kog je otišao pre nekoliko dana, može se videti i na fotografiji koju je Marijina ćerka iz prvog braka, koja je izuzetno vezana za pevača, objavila na svom Instagram profilu.

- Moja sreća! - napisala je ona na fotografiji na kojoj se vidi nasmejani Marko kako sedi na kauču dok ga ova devojka slika.

Pevač je navodno spreman da supruzi oprosti fizički napad na njega i da pokušaju da izglade odnose i nastave tamo gde su stali nakon haosa koji je prošle nedelje nastao u njihovom stanu.

Ipak, glavna prepreka za pomirenje je sada upravo Marija, koja je jako ljuta na muža jer ju je prijavio policiji, zbog čega se ona našla u centru medijskog interesovanja, te još nije sigurna da li je spremna da pređe preko toga. On, za razliku od nje, spreman je da joj oprosti fizički nasrtaj i ružne izjave koje je davala o njemu u medijima.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR