Glas Javnosti

Milica Todorović otkrila kakve savete joj daje Ceca Ražnatović

Estrada
Autor: Glas javnosti

Milica Todorović ima nekoliko prijatelja na estradi, a jednom prilikom je istakla kako je njeno, ponekada ishitreno ponašanje, komentarisala i Ceca Ražnatović.

Pecačica je otkrila kako je njena koleginica imala zamerke na njeno ponašanje, pa joj je upućivala dobronamerne kritike.

„Kad su u pitanju koleginice, Ceca Ražnatović je nekad znala da me pozove, to je davno bilo, i kaže: „Zašto nekad malo ne budeš dama?“

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic)Ja joj odgovorim: „Šta ću, to sam ja“. Izgradila sam taj štit odmalena baš da bi se zaštitila. Niko mi ništa ne može. Kad bi mi neko prišao na grub način, dobio bi ozbiljnu pesnicu, ja znam da se tučem“, izjavila je Milica ranije za Telegraf.

Ona se tada osvrnula i na takmičenje „Zvezde Granda“ čiji je jedan od članova pevačica Ana Bekuta.

„Da se takmičim, izabrala bih Anu Bekutu. Volim je odmalena, obožavam kako ona peva, par puta je bila moj producent u studiju. Ja sam je zvala da pitam kako da otpevam ovo ili ono i ona mi je dosta puta dala savet i pomogla. Ona je predivna žena. Ne isključujem ni ostale, tu je Marija Šerifović, koja je fenomenalni muzičar. Svako je cenjen na svoj način, ali u mom srcu je Ana“, istakla je Milica.

Glas javnosti N07S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR