Glas Javnosti

Milan Kalinić udario na Jovanu Jeremić

Estrada
Autor: Glas javnosti

Prilikom gostovanja u jednoj emisiji Milan Kalinić se dotakao voditeljke Jovane Jeremić, te prokomentarisao njeno ponašanje.

Glumac i voditelj istakao je da mu nije jasno kako je moguće da Jovana radi na televiziji.

- Ima sada na jednoj televiziji jedna voditeljka koja je vrlo ekstravagantna i kontroverzna. Svi se čude i šokiraju kako je ona uopšte dobila emisiju i kako radi na televiziji. I u pravu su. Ja se isto slažem sa njima - započinje Milan priču o Jovani i dodaje:

- Mi bismo bili svi u pravu kada bi ona radila na televiziji, ali da nju niko ne gleda i ne želi da dođe u goste. Onda bismo se zapitali: "Ko ovoj daje prostora? Šta je bre ovo?". Ne, nego ona ima najgledaniju emisiju. Kod nje dolaze svi. Nije problem u njoj, nego je problem u nama, jer je gledamo i dolazimo kod nje u emisiju. Svi argumenti tu padaju u vodu. To smo mi, to nama treba - ističe Kalinić.- Ko sam ja da tu nešto zameram? Je li ona najgledanija? Je li to narod želi? Ko sam ja da onda kažem bilo šta, ćutaću i to je to. Nemojte onda ništa da se čudimo i imamo visoko mišljenje o sebi, kada je to to - zaključuje Milan Kalinić u emisiji "Balkan Info".

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR