Glas Javnosti

Glumica i Ceca Ražnatović su odavno kume, evo u kakvim odnosima su sada

Estrada
Autor: Glas javnosti

Glumica je do detalja opisala kako su se okumile Ceca i ona

Malo ko zna da balkansku zvezdu Svetlanu Cecu Ražnatović i glumicu Ljubinku Klarić veže kumstvo.

Iako se ne viđaju često, Ceca i Ljubinka su jako dobre prijateljice, a kako su se okumile, otkrila je jednom prilikom za domaće medije glumica.

- Naše kumstvo traje 15 godina. Moja rođena sestra venčala je Cecinu rođenu sestru i tako smo i mi postale kume. Kontakte održavamo onoliko koliko nam obaveze dozvoljavaju, ali se svi trudimo da se okupimo na važnim porodičnim događajima - rekla je Ljubinka, čija sestra je plastični hirurg i sa suprugom je vlasnica klinike na kojoj se i Ceca ulepšavala.

 

Ljubinku smo gledali u mnogim serijama, između ostalog "Moj rođak sa sela", "Tate", "Neki novi klinci", a kada ju je Ceca dovela u jednu televizijsku seriju i predstavila kao kumu, rekla je da su joj veoma drage i ona i Lidija.

- Ne čujemo se svakodnevno, već povremeno. Svi smo dobro, sve je normalno, sve ide svojim tokom. Hvala bogu, svi smo živi i zdravi, ništa se neuobičajeno ne dešava, sve ide regularno još uvek - opisala je druženje s sestrama Ražnatović svojevremeno Ljubinka.

Za sve mame koje su se ispovraćale po meni!

Glumica Ljubinka Klarić dobila je sina Kostu sa finansijksim konsultantom koji živi i radi u Americi. kako im brak nije uspeo, glumica se vratila u Beograd, ali je sin nakon teškog perioda otišao da živi sa ocem, što njoj po svemu sudeći teško pada.

Ljubinka je sada za domaće medije pričala o odvajanju od sina Koste, koji je nakon teškog perioda i borbe protiv zavisnosti od video igara, odlučio da se odseli iz Srbije i počne da živi sa ocem u Americi.

Glas javnosti/ A03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR