Glas Javnosti

ZORANA I MIKEC OSTALI BEZ MEDALJE: 'Nema ništa gore od ČETVRTOG MESTA'!


Autor: Glas javnosti

Zorana Arunović je jutros rano po našem vremenu u miksu, zajedno sa Damirom Mikecom, osvojila četvrto mesto u "raspucavanju za bronzu" protiv ukrajinskog tima.

- Ne postoji ništa gore od četvrtog mesta na Olimpijskim igrama, već sma imala to isksuvo u Londonu, baš sam izgubila od iste devojke. Razočarani smo, ali da smo mogli bolje, bili bismo bolji, izjavila je srpska reprezentativka u streljaštvu Zorana Arunović.

- Potvrdili smo klasu jer smo među četiri najbolja tima na Olimpijskim igrama. Nažalost, poredak je isti kao na Svetskom prvenstvu, pre tri godine, Kina, Rusija, Ukrajina i mi. Na vrhu smo i dalje, mislim da je urađen dobar posao, nažalost, nismo ga finiširali. Čestitke timu Ukrajine, za nijansu su danas bili bolji. Moram dalje, ovo je sport, emotivno je ispričala Arunovićeva srpskim izveštačima u Tokiju.

Veoma emotivan bio je i Mikec, kome je malo nedostajalo da osvoji drugu medalju u Tokiju.

 - Pokušavam da nekako ovo "progutam". Imao sam veliku želju, dao sam sve od sebe. Kvalitetan smo tim i ostaje veliki žal. Moj nastup u finalu bio je daleko od onog što umem, morao sam da dam više i biće mi potrebno malo vremena da se stabilizujem, poručio je Mikec.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR