Glas Javnosti

Kako da vam kuća uvek MIRIŠE NA SVEŽE I ČISTO? Mali trik koji se koristi i u domovima "bogataša" i GARANTUJE OPOJNE MIRISE

Porodica
Autor: Glas javnosti

Ako ne želite da vam se kuća oseća na ručak i zapršku, već na sveže i čisto, možete to da postignete ovim prirodnim sredstvom.

Jedna od prvih stvari koju primetimo kada uđemo u nečiji dom svakako jeste to kako on miriše, svesno ili nesvesno i baš to nam može stvoriti jači i efektniji prvi utisak nevezano za to kakav je nameštaj, boja zidova ili raspored prostorija.

Lep miris može vas odmah privući, baš kao što je to slučaj i kod ljudi, a obratno važi i za neprijatne mirise i arome.

Da bi vam kuća lepo mirisala, naravno, bitno je održavanje higijene i provetravanje, ali možemo dodati i prirodna sredstva koja imaju maltene magičan efekat.

Pored raznih kupovnih osveživača, postoje razne kombinacije namirnica koje koristimo u domaćinstvu, a mogu nam pomoći za predivan miris u domu, koji može "oterati" mirise koji su ostali, recimo, posle kuvanja ručka.

U mnogim bogataškim kućama takođe se rado koristi ovaj mali trik za osećaj svežine i čistote u vazduhu.

pixabay.com
foto: Glas javnosti

Za to vam je potreban limun!

Kako ga možete pripremiti?

Nasecite limun na kriške. Prelijte ih vodom, pa dodajte aromu vanile.

Ostavite da se krčka na tihoj vatri.

Miris je divan!

Takođe, limun možete naseći i preliti kašikom soli, a onda i sa malo alkohola, cimeta, eteričnog ulja... Ova kombinacija dočaraće miris poput nekog elegantnog parfema.

Glas javnosti / P04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od gorana u 17.12.2023 21:10:58 h
     0 
Ako vas mrzi, kao mene , ova priprema, spas je u fotokatalitičkom prečišćivaču vazduha, pored njega nestaju svi neprijatni mirisi.