Glas Javnosti

Bjuti trend iz 2000-ih ponovo kuca na vrata: Savršen ombre efekat na usnama

Moda
Autor: Glas javnosti

Daje ombre efekt na usnama

Tokom 2000-tih bili su popularni razni bjuti trikovi, ali nisu svi bili jednako učinkoviti. Jedan od njih, nad kojim se kasnije često zgražavalo, je nanošenje korektora za lice na usne. Mnogima to nije pristajalo jer bi se boja usana jednostavno spojila sa tenom, a kod nekih su usne čak bile svetlije od lica.


 Povratak ovog popularnog trenda nanošenja korektora na usne zapravo ukazuje na odličan bjuti trik. Naime, jedna Tiktokerka u svom videu pokazala je varijaciju ovog trika, koja definitivno izgleda puno bolje od one iz 2000-tih. Umesto ruža, na usne se nanosi korektor te se lagano utapkava, a potom se usne rub usana iscrtava olovkom u smeđoj nijansi. Na taj način dobija se "ombre" efekat zbog kojeg usne izgledaju punije.

 

Komentari na videu zapravo su prilično pozitivni, a neki navode da ova kombinacija na usnama sliči onoj koju nosi Kim Kardašijan. Takođe, korisnici ističu i koliko je ovaj trik koristan, "Zapravo, stavite li korektor ili podlogu na usne pre ruža učinit će da on traje celu noć!!". Ako vam ipak nije privlačno stavljati korektor, ali želite ovaj efekt na usnama, možete ga isprobati sa ružem u neutralnoj boji koja je svetlija od vaše boje lica i ponoviti pomenuti postupak sa olovkom. 




Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR