Glas Javnosti

Želi da ima 10 žena: Ima i uslove kako moraju izgledati

Život
Autor: Glas javnosti

Njegova ambicija je da ima čak 50-oro dece, a trenutno su već roditelji devetoro, dok je deseto na putu

U mirnom ruskom gradiću živi Ivan Sukhov sa svojom zakonitom suprugom Natalijom, ali izvan toga, on ima još dve žene i ne namerava da se zaustavi.

Sa svojom prvom zakonitom suprugom bio je u braku 11 godina pre nego što su odlučili da nastave život u poligamnoj vezi. Natalija nije bila oduševljena tom idejom u početku, ali je kasnije popustila kada je Ivan uspeo da je ubedi da zaista želi da prošire svoju porodicu. Njegova ambicija je da ima čak 50 dece, a trenutno su već roditelji devetoro, dok je deseto na putu.

Natalija je rodila šestoro dece, dok je Ana donela na svet troje. Medina je relativno nova u Ivanovom životu, tek nedavno se pridružila njihovoj zajednici.


Kaže da se zaljubila u Ivana nakon što je videla priču o njemu na lokalnoj televiziji, odlučivši istog trenutka da će započeti zajednički život s njim, čak i ako to ne odobri njena porodica.

Žive u stanu sa tri spavaće sobe, a Ivan svaku noć provodi sa jednom od žena. Ako se neka od njih naljuti, može se desiti da nekoliko nedelja ne spava s njom. Njegova želja je da se presele u veću kuću u predgrađu, kako bi svima obezbedio više prostora, a on će se maksimalno potruditi da ostvari svoj san o velikoj porodici.

Njegov cilj ostaje isti - želi da ima 50 dece, i to sa što više žena. Jedini uslovi koje postavlja za nove supruge su visina i vitkost.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR