Glas Javnosti

Naša pevačica ima restoran i luksuzne stanove, ali bi se svega odrekla: "DŽABA ŠTO SAM MILIONERKA KAD NEMAM DECU"

Estrada
Autor: Glas javnosti

Pevačica Branka Sovrlić sa svojim suprugom stekla je veliko bogatstvo, međutim uvek ističe da žali što se nije ostvarila kao majka.

Branka i njen suprug poseduju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran, ali materijalni status, kako kaže, ne može da im nadomesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

- Želela sam da imam decu, ali se nije dalo. Prvo je ratni period bio mnogo stresan, pa i suprugu je poginuo otac... Kasnije sam htela da idem na vantelesnu oplodnju, jer sam znala da su neke moje koleginice išle i dobile barem po jedno dete, ali sticajem okolnosti nisam otišla. Mislili smo: "Ma, ima vremena", a vreme je samo odmicalo.. - pričala je pevačica  svojevremeno.

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - ispričala je pevačica 

printscreen/instagram

foto: printscreen

Kako je dalje navela, decu i unuke svog brata doživljava kao svoje i veoma im je privržena.

Branka je, inače, svog supruga upoznala na jednom od svojih nastupa.

BRANKA-SOVRLIC.png

foto: printscreen

Sadik je nekadašnji muzički producent, a danas uspešni preduzetnik, a on i pevačica sav novac koji su zaradili ulagali su u nekretnine.

Glas javnosti / B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR