Glas Javnosti

UDATA SIJAMSKA BLIZNAKINJA OTKRILA ŠTA RADI NJENA SESTRA DOK ONA IMA ODNOS SA MUŽEM (VIDEO)

Život
Autor: Glas javnosti

Život sijamskih bliznakinja Britani i Abi Hensel poslednjih dana intrigira svetsku javnost zbog udaje jedne od njih.

Sijamske bliznakinje proslavile su se u TLC emisiji koja je pratila njihov život, uključujući maturu u srednjoj školi i traženje posla. One dele jedno telo, imaju zajedničke organe, uključujući creva, žučnu kesu i reproduktivne organe.

Jedna od njih, 34-godišnja Abi Hensel, iz Minesote, udala se za 33-godišnjeg Džoša Bolinga, medicinskog tehničara i vojnog veterana, a onda su počela brojna pitanja koja su zanimala svetsku javnost, a najveći deo odnosio se na intimne odnose, tačnije - šta radi Britani dok Abi ima seks sa svojim suprugom.


Udata Abi se zbog velikog pritiska i brojnih nagađanja konačno oglasila i otkrila kako ovakav intimni čin funkcioniše kod sijamskih bliznakinja.

- Da, imam intimne odnose sa svojim mužem.

- Da, moja sestra Britani je tu.- Da, mi doživimo orgazam zajedno, ali kad ja spavam sa svojim suprugom, ona čita knjigu ili gleda podkast o kriminalu da bi mogla da odagne zadovoljstvo s uma.

Ispod objave usledili su brojni komentari, mnogi i dalje imaju podpitanja jer ih interesuje kako tačno Britani uspeva da čita knjigu u tim trenucima - ali nisu dobili odgovore.


Glas javnosti/Ag

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR