Glas Javnosti

Udala se za Nemca, a deca je se stide jer je sa Balkana

Život
Autor: Glas javnosti

Ljudima je u životu jako važno da imaju zdrave odnose s najmilijima, ali tu sreću, nažalost, nemaju svi. A jednoj gospođi Sanji na put dobrih porodičnih odnosa stali su njeno poreklo kojeg se njena deca tvrdi, stide.

Potpuno je nezamislivo da se majke pomire sa činjenicom da njihovo odraslo dete ne želi da ima bilo kakav odnos sa njima. Često počinje neprimetno, a ponekad je dovoljna pogrešna reč. Gospođi Sanji je krivo poreklo - deca je se, tvrdi, stide jer je iz Bosne i Hercegovine.

Gospođi Sanji nisu baš cvetale ruže ni u braku. Sa suprugom je dobila troje dece, zbog čega je, trpela šta je morala, a i šta nije. Svakako, nijedna žena ne bi trebalo da trpi da viču na nju i njenu decu u alkoholisanom stanju. Žrtva joj se nije isplatila, jer je odrasla deca danas uopšte ne cene

"Imaju sve, ali su me zaboravili"

"Rodila sam troje dece koje sam odgajala sa mnogo truda, patnje i, u najmanju ruku, bola. Moj muž je bio alkoholičar svoje vrste, bila mi je potrebna natprirodna snaga da se borim da moja deca ni u čemu ne oskudevaju. Sve troje su danas uspešni", piše majka koja, uprkos udarcu koji su joj zadali, ne može a da ne bude ponosna na uspeh svoje dece.

Ali onda se kroz njeno pismo provukla senka.
"Deca rade dobro plaćene poslove, uspela su u svemu što su želela u životu. Samo sam ja, kao majka, odbačena. Verujte mi, ja više ne igram apsolutno nikakvu ulogu u njihovim životima", piše ona.

 

"Osećam se kao smeće"

A zatim objašnjava da više ni ne govore ono najlepše - mama.

"Naprotiv, obraćaju mi se kao da sam za njih poslednje đubre. To me najviše boli, jer ne znam konkretan razlog zašto bi me toliko mrzeli. Znam samo da sam za njih učinila sve što je bilo u mojoj moći", piše ova nesrećna majka.

Kada ih pita zašto su joj okrenuli leđa, kada je sve dala za njih dok im je otac pio i vikao, dobila je, svedoči, šokantan odgovor.

"Oni su meni dali do znanja da me se stide! Rodila sam ih i odgajila, ali ja nisam Nemica, ja sam Bosanka, a otac im je Nemac. To je sve što imaju da mi kažu, sad vam je jasno koliko sam nemoćna da bilo kako utičem na njih ili da nešto promenim“, reči su ove odbačene majke koja više ne vidi razlog za radost u životu.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR