Glas Javnosti

Test vernosti: BOJA KAO ODRAZ LJUDSKE DUŠE

Život
Autor: Glas javnosti

Vokabular boja u svojim osnovnim karakteristikama veoma je jednostavan: svetle boje (crvena, žuta, roza, svetlo plava) znače vitalnost, otvorenost, želju za životom. Nasuprot ovome, tamne boje (smeđe, tamnozeleno, crno ...) označavaju neprijatnost, zatvorenost i protest.

Ali, svaka boja predstavlja neku crtu u ljudskom karakteru, svaka hromatska preferencija je ispovest otvorenog srca.
    Nekome se sviđa plavo - znači da je osećajan prema partneru i lojalan prema prijateljima, ali istovremeno prava propast kada treba nešto organizovati. Neko luduje za zelenom bojom - bez sumnje je ohol, tvrdoglav i ima jaku volju. Ako, međutim, ne podnosi zelenu boju, onda je frustriran. Ljubitelj crvenog ne treba da se žali - njegove reči postaju borba, osvajanje, pobeda, u ljubavi je strastven i neveran, a u poslu teži visokim ciljevima.
    Ali to nije sve, hromatski govoreći jezikom boja: ko voli žuto, taj je dinamičan, otvoren, izuzetno aktivan i ambiciozan. Ko ne podnosi ovu boju, mora da ima problema sa nervima. Ako je neko zaljubljen u ljubičasto, gotovo se možete zakleti da je po prirodi pacifist, a kreativan i maštovit kako u postelji tako i u kanselariji. Šta bi se reklo za onoga ko obožava smeđu boju? Takav je pravi primer uzornog službenika, bez velikih ambicija i želja da se istakne u društvu, ljubomoran je na partnera i škrt prema prijateljima. Kada je neko odviše privržen crnoj boji, može se reći da je nezadovoljan, ohol, autoritativan i sklon preziru. Takvoj osobi veoma je potrebna nežnost, ali se ne usuđuje da to prizna.
KAKO POSTUPITI U TESTU?
 -
Bez mnogo razmišljanja odaberite boju koja vam se od ove četiri najviše sviđa. Zatim odaberite onu koja bi bila druga, treća i najzad četvrta po redu. Svaki obojeni kvadrat označen je bojom. Zato, da biste označili svoj izbor, ispišite u nizu brojeve koji odgovaraju izabranim bojama. Na primer, ako ste se odlučili ovim redom: zeleno, crveno, žuto i plavo - imaćete broj 2341. Sada pronađite broj u denjem delu i pročitajte opis koji odgovara vašem stavu u pogledu vernosti.



BOJE U CIFRAMA: 2143, 2134, 1243, 1234

KVALITET - Odličan.
OPIS - Vaša moralna ubeđenja i duboka potreba za ljubavlju učinili su vezu sa partnerom isključivom i potpunom


BOJE U CIFRAMA: 2413, 2314, 1423, 1324

KVALITET - Dobra.
OPIS - Volite sigurnost i osećate se vezani za partnera. Ponekad maštate o mogućim izletima ali to ne ostavlja trag na vašem bračnom životu.


BOJE U CIFRAMA: 2431, 2341, 4213, 3214

KVALITET - Osrednja.
OPIS - Znate voleti svog partnera iako niste neosetljivi na spoljašnji šarm. Maštanje o izletima prolaze sa vremena na vreme vašim mislima.


BOJE U CIFRAMA: 4231, 3241, 4132, 3142

KVALITET - Nesigurna.
OPIS - mogući su poneki izleti. Ljubav prema partneru živi sa dubokim osećanjem da se bude neovisan makar se to kosilo sa nekim društvenim normama.


BOJE U CIFRAMA: 4321, 3421, 4312, 3412

KVALITET - Veoma nesigurna.
OPIS - Čar novih iskustava neodoljivo vas privlači. Čvrsta ljubavna veza stvara kod vas velike probleme. kad i volite svog partnera, zahtevate da budete samostalni.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR