Glas Javnosti

ŠTA VAM MOŽE PROMENITI ŽIVOT NABOLJE? Pokušajte sa ovim trikovima

Život
Autor: Glas javnosti

Ma koliko dobro živeli, prirodna je želja ljudi da žive još bolje, da budu srećniji, uspešniji. Ovi trikovi mogu pomoći.

Praznični dani su obično vreme preispitivanja i želja da u svom životu nešto promenimo nabolje. Ima onih koji poštuju savete stručnjaka za feng šui i pravila ove drevne kineske veštine življenja.

Prema ovim pravilima, određene boje imaju moć da privuku novac i pozitivnu energiju u vaš dom. Bilo bi dobro nabaviti neki predmet ili barem jedan zid u kući okrečiti u jednu od ove 4 boje.

Crvena

Crvena boja poznata je po tome što privlači bogatstvo i obilje, a vrlo brzo neutrališe negativnu energiju. Stari Kinezi novac oduvek drže u crvenim novčanicima jer, po drevnom verovanju feng šuija, ova boja privlači još više novca u život i osigurava blagostanje.

Zelena

Zelena boja donosi sklad u kuću. Odmah iza crvene vredan simbol bogatstva, duhovnog i materijalnog.

Ljubičasta

Bogate, duboke nijanse ljubičaste doneće kraljevski ugođaj u kuću. Bilo da je reč o odevnim predmetima ili dekoraciji u kući. Ova boja je simbol otmenosti, bogatstva i duhovnosti. Najbolje bi bilo ljubičaste predmete držati u delovima kuće koji su okrenuti na jugoistok i sever.

Žuta

To je boja koja potiče kreativnost kod svih. Ona je puna pozitivne energije i može popraviti svačije raspoloženje. Ova boja će doneti puno prilika i pozitivnih promena, prenosi Krstarica.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR