Glas Javnosti

Samu sebe proglasila domaćicom: Briga o sebi je veliki posao

Život
Autor: Glas javnosti

Roma Abdeslam sama je sebe proglasila "domaćicom", ali jedino zajedničko što ima sa ženama koje po ceo dan vode brigu o domaćinstvu i deci, jeste - ostajanje kod kuće.

Tako se Roma na svom TikTok profilu često hvali kako dnevno ume da potroši i do 40.000 funti koje dobija od roditelja, a svoj ekstravanagnti stil života svakodnevno deli sa više od 600.000 pratilaca.
Bilo da dopunjava botoks ili troši novac u Kartijeu, Romi nije problem da prizna da zapravo ne radi ništa. Ali, tvrdi da i ostajanje kod kuće zahteva puno posla.


I briga o sebi je posao

"Briga o sebi kao ženi posao je sam po sebi. Nemam pojma kako žene koje rade od 9 do 5 uspevaju da obave bilo kakve zahvate, jer ja to vreme potrošim na svoje tretmane", govori Roma, ispričala je Roma.

Iako nikada ne navija alarm, gotovo da nema slobodnog trenutka u danu ove Njujorčanke - iako nema posao.

"Volim da započnem svoj dan sa šoljicom kafe, ali mrzim bilo šta da radim oko pripremanja iste pa samo naručim da mi je dostave kući. Nakon toga najčešće sledi sat vežbanja. Nakon toga sređujem frizuru i provodim popodne u kupovini s prijateljima, nakon što obavim ručak - uvek se trudim da stignem u 13 sati na ručak. Nakon toga pokušavam da ubacim još jedno vežbanje u raspored i ostaje mi dovoljno vremena da se spremim za večernji izlazak s prijateljima", govori Roma.


Roditelji sve finansiraju

Njen životni stil u potpunosti finansiraju njeni roditelji, a Roma iskreno priznaje da ne voli "ni prstom da mrdne", čak i kad su najjednostavniji zadaci u pitanju, ako za iste može nekome da plati da ih obavi umesto nje.

"Mrzim sama da perem kosu, to zahteva puno posla, tako da uvek platim nekome da nekoliko puta nedeljno dođe da mi opere kosu i isfenira je. Mrzim da radim bilo šta što je neprijatno, ne znam kako da operem kosu pa zato imam druge koji to rade umesto mene", priznaje.

U garderobi ima više od 1, 5 miliona funti

Iako se plaćanje za pranje kose može činiti kao luksuz, to je samo "kap u moru" kad je u pitanju njen budžet koji svakodnevno troši. Najviše novca troši na garderobu, za koju procenjuje da sada vredi oko 1,6 miliona funti, a influenserka godišnje potroši 250.000 funti na odeću.


"Četiri puta nedeljno idem u šoping, a najviše što sam potrošila u jednom danu bilo je 40 hiljada funti. Najčešće te kombinacije obučem samo jednom ili dvaput pre nego što ih se rešim. Ne volim da imam previše odeće tako da je najčešće doniram. Ako sam se slikala u toj odeći, ona mi više nema taj osećaj noviteta pa brzo odustanem od tih komada", objašnjava Roma.

Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR