Glas Javnosti

Porodila se sve nedelje ranije zbog horoskopskog znaka bebe: Komentari besne

Život
Autor: Glas javnosti

Mnogi su čuli ili poznaju mlade mame koje su bile jako nesrećne što im je dete rođeno u horoskopskom znaku koje je "previše osetljiv"

Da li znate trudnicu koja je "pomerila porođaj" da joj se dete ne rodi u određenom horoskopskom znaku? Kako se ispostavlja, mnogi su čuli ili poznaju mlade mame koje su bile jako nesrećne što im je dete rođeno u horoskopskom znaku koje je "previše osetljiv".

Objava na forumu jedne majke koja se porodila dve nedelje pre termina da joj ćerka ne bude rođena u horoskopskom znaku Ribe, već Vodolije, bila je inspirativna za korisnike Tvitera koji su iznenađeni, a opet i ne tako iznenađeni jer poznaju majke koje su isto uradile.


"Porodila sam se dve sedmice ranije da bi mi ćerka bila Vodolija, a ne Riba. Nisam htela da bude emotivna i osetljiva i da se pati u životu kao ja koja sam Riba", piše u objavi mame.


"Na veliku žalost sve ih je više i više. Moja prijateljica ginekolog zakazuje porođaj na carski rez zbog horoskopskih znakova", "Pravda za Ribe", "Ja sam gledala da dolaze na dan sveca", "Ja se iskreno nadam da se ovo nije desilo", samo su neki od brojnih komentara.Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR