Glas Javnosti

POGLEDAJTE SIJAMSKE BLIZNAKINJE U BIKINIJU (VIDEO, FOTO)

Život
Autor: Glas javnosti

Sijamske bliznakinje Ebi i Britani Hensel dobile su komplimente zbog prelepe fotografije u bikiniju iz 2015. godine nakon što se slika ponovo pojavila nakon šokantnog otkrića da se Ebi tajno venčala 2021. godine.

Bliznakinje (34) koje su rođene sa retkim stanjem zvanim dicefalični parapagus - blistaju na plaži; obe se smeju u zeleno-roze bikiniju sa rukom oko stuka neimenovane drugarice. Objavu su jednostavno naslovile sa: Leto, uz emodži sunca.

Fanovi su fotografiju zatrpali komentarima, hvaleći srećne sestre na fotografiji; a mnogi čestitaju Ebi na udaji.

"Čestitam na vašem braku! Želim vam sreću", napisao je jedan korisnik. "Vau, izgledaš tako prelepo", rekao je drugi. "Znam da je ovo slika od pre nekoliko godina, ali je nikada nisam video. Sve tri ste devojke izgledale neverovatno!" javio se drugi.

"Kakav primer ljubavi i snage, oboje me inspirišete da nastavim svaki dan", napisao je drugi obožavalac. Jedan obožavatelj je jednostavno izjavio: "Vi ste dve prelepe devojke."


Vesti o venčanju prvi put su se pojavile prošle nedelje kada je otkriveno da se Ebi pre tri godine udala za medicinskog brata i vojnog veterana Džoša Boulinga (33).

Ebin odnos sa ocem jednog deteta nije bio poznat sve do prošlog meseca, kada su stari snimci i snimci sa ceremonije deljeni na njihovom Fejsbuk nalogu. Za veliki dan, sestre - koje obe rade kao učiteljice matematike u petom razredu u osnovnoj školi u Minesoti - nosile su venčanicu bez rukava sa detaljima od čipke - dok je mladoženja nosio sivo odelo.


(Foto: Tviter)

Pošto su vesti o Ebi i Džošovom venčanju postale viralne, sestre su objavile TikTok video odgovarajući svojim mrziteljima.

"Ovo je poruka svim hejterima", napisali su uz fotografiju na kojoj su sa Džošom.

"Ako ti se ne sviđa ono što radim, ali gledaš sve što radim, i dalje si fan."

Ebi i Britani su jedni od samo nekoliko grupa dicefalusnih blizanaca u istoriji koji su preživeli detinjstvo. One su prvi put stekli slavu u svojoj istoimenoj TLC emisiji 2012. godine, koja je zabeležila neke od njihovih glavnih životnih događaja, uključujući njihovu srednju školu i traženje posla.


Sestre dele sve svoje organe do struka, uključujući creva, bešiku i reproduktivne organe. Imaju dve kičme (koje se spajaju u karlici), dva srca, dva jednjaka, dva želuca, tri bubrega, dve žučne kese, četiri pluća (od kojih su dva spojena), jednu jetru, jedan grudni koš, zajednički cirkulatorni sistem i delimično zajednički nervni sistem.

Bliznakinje, koji imaju svoje izvode iz matične knjige rođenih i pasoše, roditelji, medicinska sestra i stolar, odgajali su kao hrišćani. Kada su rođene 7. marta 1990. godine, lekari su upozorili njihove roditelje Peti i Majka da je malo verovatno da će preživeti noć. Ali to predviđanje trebalo je da se pokaže veoma pogrešnim.

Priča Ebi i Britani je prvi put privukla globalnu pažnju nakon što su se pojavile u emisiji Opre Vinfri i na naslovnoj strani časopisa Life 1996. godine. One su se zatim povukle iz očiju javnosti na nekoliko godina u TLC emisiju koja ih je vratila u centar pažnje. Ali od tada su živeli tihim životom. Svaki blizanac ima kontrolu nad jednom stranom tela, pri čemu Ebi kontroliše desnu, a Britani levu, navodi BBC.

Iako par deli mnoge organe, one doživljavaju odvojene gladi i odvojene potrebe za mokrenjem i spavanjem. Njihov nervni sistem je takođe različit. Tajm je izvestio da ako se Ebi golica po boku, Britani to ne može da oseti (osim uskog dela na leđima gde izgleda da dele osećaj). Oni su u stanju da rade većinu stvari koje nevezana osoba može da uradi, uključujući vožnju i kuvanje, a takođe su savladali stvari poput sviranja klavira i učešća u sportu.


(Foto: Tviter)

Prošle nedelje je otkriveno da je Ebinog supruga Džoša tužila njegova bivša supruga Anika Bouling, sa kojom se razveo samo dve godine pre nego što se oženio slavnom sijamskom blizankom. Sudski zapisi koje je pregledao DailiMail.com pokazuju da je Anika podnela tužbu protiv Džoša i drugog čoveka po imenu Gavin Vatnsdal.

Džoš i Anika su se venčali 2010, a zatim razveli 2019, prema sudskim zapisima. Trenutno dele starateljstvo nad svojom osmogodišnjom ćerkom Izabelom. Džoš i Anikin razvod je okončan 23. aprila 2020. godine, a zatim je Anika kasnije te godine dobila još jedno dete koje se u sudskim dokumentima naziva „Izabelina polusestra“. Nejasno je za koje dete se očinstvo testira, ali je 7. marta sudu podnet izveštaj o genetskom testiranju koji nije dostupan za javni uvid.


Glas javnosti/Dejli mejl

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR