Glas Javnosti

OVAKVO KUPATILO VRIŠTI ELEGANCIJOM: Kako primeniti crnu boju za elegantno kupatilo?

Život
Autor: Glas javnosti

Da li biste se usudili da rizikujete i svoje kupatilo oplemenite smelim crnim elementima, pločicama ili zidovima? Postoji mnogo načina kako biste mogli da uredite svoje crno kupatilo i dobijete potpuno drugačiji izgled ovog prostora od svega što ste do sada videli. Tokom godina u svetu kupatila trend su bile boje, standardne srebrne armature ili zlatni starogrčki motivi, ali crna boja nije iznela

Ukoliko se opredelite za crnu boju u svom kupatilu možete izabrati potpuno crni izgled ili se odlučiti za crni zid u svom domu tako što ćete odabrati crne pločice. Kombinovanjem različitih pločica, oblika, meterijala i stilova postići ćete jedinstveno i dinamično kupatilo. Sjajne pločice reflektuju svetlost i stoga su dobar izbor ako želite crne pločice, ali ne želite tamni i sumoran izgled kupatila. Takođe, možete uneti nekoliko rustičnih elemenata, poput drvene dekoracije i na taj način u svom kupatilu uneti toplinu i eleganciju.
Za uklapanje svetlosti i crne boje u prilog ide dopiranje prirodne svetlosti u prostoriju stoga ukoliko imate prozor koji je pun izvor osvetljenja kupatilo može da izgleda veliko i svetlo. Nežna varijanta osvetljenja svakako može biti ogledalo sa diskretnim, a funkcionalnim ugradnim osvetljenjem.

Ako želite da postignete suptilniji izgled možete dodati crnu opremu za kupatilo u kombinaciji sa crnim pločicama ili zidovima. Tamnim podom i ponekim crnim peškirom uz ovu kombinaciju dobićete odličan savremeni efekat.
Plafon obojen u crno nije čest slučaj, ali proizvodi neočekivan i sjajan efekat. S obzirom na to da su kupatila danas postala prostor za uživanje i blagostanje, crna je sjajna nijansa za meditaciju i tako vam pogled iz kade ka tamnom plafonu može pokloniti važne trenutke mira.

Postoji nešto posebno spektakularno u crnoj boji. Ona može biti misteriozna, ali i učiniti ambijent i prostor intimnim. Sofisticiranost crnog kupatila je u slojevitosti različitim teksturama, uključujući mat, sjajne, satenske i druge elemente u tamnim bojama. Kupatilo još možete urediti ukrasnim dodacima poput sveća, sapuna i prefinjenim bocama. Svi ovi mirisi i note pomoći će da unesete glamur u svoj dom, raspoloženje u kupatilu i time stvorite smelo utočište u kome želite da se opustite, prenosi portal Ekapija.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR