Glas Javnosti

OVAJ SREĆNIK IMA DVE ŽENE: Bosanka i Ukrajinka vode domaćinstvo i paze na decu, a ovako izgleda raspored SPAVANJA (VIDEO, FOTO)

Život
Autor: Glas javnosti

Elmedin Karić (32) iz Busovače živi u braku sa dve žene i navodi da je to ostvarenje sna koga je oduvek sanjao.

Neobična ljubavna priča privlači pažnju zajednice i izaziva različite komentare.

Elmedinova prva supruga Fatima (28) majka je trojice njihovih sinova i zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove tokom 10 godina braka. No, pre dve godine, Elmedin je doveo i drugu ženu. Upoznao je Janu (44) iz Ukrajine dok je boravio na privremenom radu u Minhenu. Između njih se rodila ne samo ljubav već i želja da žive zajedno.

- Maštao sam kad sam bio momak da imam dve žene u isto vreme. Janu sam upoznao u Nemačkoj. Nisam hteo da lažem ni nju, a ni svoju ženu. Odmah sam joj rekao da sam musliman i da imam pravo na četiri žene - priča Elmedin i navodi da je Jana rekla da ga voli i da nema ništa protiv da se uda pod tim uslovima.

Fatima je malo plakala kad joj je saopštio da želi da oženi i Janu, ali navodi da se vremenom navikla i prihvatila Janu.

- Upoznale su se preko kamera - navodi Elmedin i dodaje da je prvi u tom kraju koji zvanično ima dve žene.


Njegov otac, međutim, nije podržao taj potez i isterao ga je iz kuće izražavajući neslaganje s načinom života koji je odabrao.

- Otac mi je odmah rekao da u njegovoj kući neće živeti dve žene - priča mladić.

Elmedin je odlučio da kupi kuću na otplatu i sada živi sa svoje dve supruge i troje dece. Na posao u inostranstvo više ne želi da ide, a namerava da nabavi traktor i da se bavi poljoprivredom.Nedavno se vratio iz Ukrajine gde je vodio Janu kako bi podržao njenu porodicu nakon smrti majke.

Uprkos izazovima i preprekama Jana i Fatima sada dobro sarađuju, pomažu jedna drugoj, a dele krevet i supruga.

Elmedin kaže da se Jana i Fatima paze kao prave sestre. Otkrio je i raspored spavanja.

- Sa jednom ženom spavam ovde dok je druga sa decom tamo. Sledeće noći druga žena ide meni, a prva deci. Deca vole i poštuju Janu kao da im je mati - navodi Elmedin.

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR