Glas Javnosti

ON JE PRVI POBEDNIK U ISTORIJI SRPSKOG RIJALITIJA: Nikad nije OPSOVAO, danas je UGLEDNI PROFESOR i EVO kako izgleda

Život
Autor: Glas javnosti

Ivan Ljuba pobedio je u prvom rijalitiju koji je emitovan u Srbiji, a evo čime se danas bavi i kako izgleda.

Ivan Ljuba će verovatno u istoriji domaćih rijalitija ostati upamćen kao jedini koji je bez skandala, psovki, preljuba i velikih svađa uspeo da odnese pobedu.

Ivan je bio učesnik prve sezone "Velikog brata" koja se emitovala kod nas, a te 2006. godine je jednom kulturnom, obrazovanom i povučenom mladiću pošlo za rukom da osvoji nagradu od 100.000 evra.



Dao je samo nekoliko intervjua i učestvovao je u domaćem poznatom kvizu, a odmah nakon izlaska iz rijalitija je imao koncert sa Beogradskom filharmonijom.

Onda je samo nestao iz jasvnog života i odlučio da se posveti svojoj najvećoj ljubavi - muzici. Ivan je danas veoma uspešni profesor klavira i pijanista.

Sarađivao je sa operskom pevacicom Draganom Tomić, oprobao se u džezu, kamernoj i filmskoj muzici.

Posebno ga ispunjava i rad sa decom. A na prvoj godini fakulteta suočio se sa velikim gubitkom.

- Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest, četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa Vi, rekao je jednom prilikom.

Takođe, veliki je ljubitelj i ekstremnih sportova! Već godinama unazad se bavi paraglajdingom, pa je tako leteo na preko 2.000 metara u Grčkoj i Turskoj. A Beograđani ga često vide kako vozi bicikl po ulicama prestonice.

Ivan Ljuba danas ima 42 godine, a iako se promenio mnogi bi ga prepoznali po njegovim karakterističnim crtama lica.

Glas javnosti / E01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR