Glas Javnosti

Odlučila je da se PRESELI U KOMBI! Od njega je napravila pravi dom, pogledajte kako sada izgleda njen život... (FOTO)

Život
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Jedna žena je podelila vest da se odselila iz svoje kuće, kako bi živela u običnom kombiju. I od tada se više nije vratila.

Eli je otkrila da je oduvek maštala da proputuje ceo svet i odlučila je da tu ideju sprovede u delo, kupovinom kombija. Novo vozilo je nazvala Kamilo i odmah je počela da ga uređuje i prilagodi u svoj novi dom.

Nakon što je završila renoviranje, odmah se na TikToku pohvalila fotografijama enterijera.

Spakovala je kofere i krenula na dug put. Od tada, često se na društvenim mrežama javlja iz raznih krajeva sveta.

"Moja turneja kombijem. Bilo je teško sve smestiti u jedan video", rekla je Eli u snimku koji je nedavno objavila na kom se vidi svaki kutak kombija, koji čak ima i garažu.

"Upoznajte Kamila. Ovo je verzija kombija sa visokim krovom i dugim međuosovinskim razmakom", dodala je Eli.

Vozačevo sedište rezervisano je bilo za nju, a na suvozačevom mesto su se nalazile rashladne kutije sa kompresorskim zamrzivačem punim hrane i pića.

Mnogi su se pitali gde Eli drži ostatak stvari, ona je objasnila da ima mnogo uglova koje je pametno iskoristila za odlaganje stvari. Otvorišvi zadnji deo kombija, pratioci su mogli da vide kuke i police na vratima.

"Na ovim vratima imam svoje ogledalo, nakon visećih vrećica hrane i stola na rasklapanje. Na ovim vratima takođe imam mini policu, koja se sklapa i postaje moj sto za obedovanje", rekla je Eli i demonstrirala. To je u snimku vodilo do kuhinje sa zlatnom slavinom i sklopivom sudoperom, kao i šporetom na izvlačenje. Pult takođe ima dovoljno mesta za posuđe, a ispod njega je Eli smestila konzerviranu hranu i plin za šporet.

Ormar pokraj kreveta sadrži sve potrebne kozmetičke proizvode. Njen krevet služi kao "garaža". To je zato što se ispod okvira kreveta nalaze nekoliko malih ormarića u kojima Eli čuva vrlo bitne stvari, kao što su tuš, kupatilo, elektronika, spoljašnja peć za kuvanje. Ako se pitate gde joj je odložena odeća, Eli je napravila nekoliko gornjih ormarića.

"Iskoristila si skoro svaki centimetar", "Ovo je zadivljujuć dom, ovi kombiji su stvarno za minimalističke ljude", "S obzirom na to kakva je veličina kombija, dobro ste se snašli sa prostorom", pisali su Elini prijatelji.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR