Glas Javnosti

Nije joj se svidelo da tata spava, pa mu priredila iznenađenje: Evo kako beba budi tatu (VIDEO)

Život
Autor: Glas javnosti

Malena je očigledno imala drugačije planove

Ljubav koju tate gaje prema svojim ćerkama, i obratno, nije moguće opisati. Između tate i ćerke uvek postoji posebna veza, pa i ne čudi što su devojčice više privržene očevima nego majkama. Sa njima su rasterećenije, rado se igraju i provode vreme, jer tate dopuštaju svojim mezimicama mnogo toga što im mame zabranjuju.

Konor Lodž jedan je od roditelja koji svojoj ćerkici dozvoljava da radi šta god poželi. Na društvenoj mreži TikTok ovaj tata rado deli snimke sa ćerkicom, a jedan od njih prikupio je veliki broj pregleda i pozitivnih reakcija njegovih pratilaca.

Na snimku se vidi kako se devojčica i tata igraju, a onda tata odlučuje da "obrne igricu" i traži da se odmori. Devojčica u početku pristaje, ali počinje da se buni kad tata spušta glavu na njene nožice.

- Ne, ne, ne - buni se malena dok se otac pravi da je nije čuo.

Ipak, ne odustaje od ideje da se odmori baš onako kako je zamislio. Devojčica pokušava da ga odgovori od te namere, pa počinje da gura tatinu glavu u stranu, što otac doživljava kao maženje i pokušaj masaže. Ali, malena ide korak dalje: sa police uzima šareni ksilofon, na trenutak zastaje, kao da se premišlja šta da uradi i potom nespretno spušta muzički instrument na glavu neposlušnog tate. Posle ovog gesta i opomene kojz svakako nije očekivao tata brzo ustaje i odustaje od ideje da se odmara na ćerkicinim nogama.

 

Snimak je pregledan skoro milion puta, a mnogi koji su ga pogledali odlučili su da napišu komentar.

- Ćerkica je tati dala do znanja da je potpuno razumela ono što joj je rekao i preuzela je stvar u svoje ruke!

- Znala je da ne bi trebalo da udari tatu... Zastala je.

- Ali, način na koji se tatino lice menja kad mu ćerkica govori "ne, ne, ne"...

- Čim je pogledala u ksilofon, znala sam šta će biti njen sledeći potez!


- Rekla je: "Nisi me čuo. Dobro, onda ćeš možda nešto morati da osetiš!"

- Pogledala je u ksilofon odmah pošto je tata rekao da će leći na njene nožice. Razmišljala je svega nekoliko trenutaka pre nego što je zgrabila instrument - bili su samo neki od komentara ispod snimka koji je ovaj tata podelio.Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR