Glas Javnosti

NEKADA SAN TINEJDŽERKI, OŽENIO je "zatvorsku ptičicu": Dani slave su iza njega, a mnoge i dalje ŽALE što je zauzet!

Život
Autor: Glas javnosti/prva.rs

Adama Brodija pamtimo kao zvezdu serije „The O.C.“koja je premijeru svojih prvih epizoda doživela 2003. godine, a od tada se život glumca mnogo promenio.

Podsetimo, ovaj tamnokosi miljenik tinejdžerki bio je jedan od najpopularnijih mladih glumaca, a danas živi povučenijim životom i dani najveće slave definitivno su iza njega. Iako i dalje glumi, nije više toliko popularan, a prema njegovim rečima – to mu i odgovara.

Naime, glumac je nedavno proslavio svoj 43. rođendan, požrtvovan je porodični čovek, a odavno je pronašao ljubav svog života. Nedavno smo ga imali priliku gledati u filmovima „Shazam!“ i „Ready or Not“, a snimio je i mini-seriju „StartUp“. U mladosti je Brodi bio jako buntovan i loš učenik. Jedva je završio srednju školu, a sa 19 godina se preselio u Holivud kako bi ostvario svoj san i postao poznati glumac.

Imao je puno sreće jer mu je to pošlo za rukom već u njegovim ranim dvadesetim. Prva zapažena uloga bila mu je u kultnoj seriji „Gilmore Girls“, a onda je usledio i „The O.C.“ u kom je glumio mladog zavodnika, a odmah je osvojio srca gledateljki širom sveta. Serija se prikazivala od 2003. do 2007, a do danas se smatra jednom od najuspešnijih „teen“ serija svih vremena.

Iako su za njim „venule“ mnoge, na kraju je Brodi oženio još jednu teen zvezdu, glumicu Lejton Mister.

Naime, Lejton je u svojim dvadesetima postala poznata po ulozi nevaljale, bogate tinejdžerke Blair Waldorf u popularnoj seriji „Tračerica“. Lepa Lejton ima više nego zanimljivu životnu priču, a Adama je upoznala 2010. godine. Ljubav odmah planula...

Lejton osim vezom sa Adamom javnost intrigira i svojim teškim detinjstvom.

Naime, rođena je u zatvoru jer je njena majka služila kaznu radi droge, a normalan život joj je pružila baka koja ju je odgojila. Iako je uspela da se makne od problematične majke i stvorila novi život, ona joj je 2011. zadala velike probleme.

Glumica je mami dala novac za lečenje njenog mlađeg brata Aleksandra koji se bori sa više dijagnoza. Međuti, njena majka je potrošila novac za estetske tretmane među kojima su botoks i ugradnja ekstenzija.

Mister ju je tužila, a onda je njena mama na to odgovorila protutužbom i tvrdila da je prekršila ugovor. Ispričala je kako je ćerka obećala da će joj davati 10.000 dolara mesečno, ali taj je iznos umanjila na samo 7.500 dolara. Žalila se i da je žrtvovala svoju sreću zbog ćerkine glumačke karijere i preselila se u Los Anđeles.

Po svemu sudeći, Lejton je uz ljubav Adama sve prebrodila, a oni danas žive povučenim životom u Kaliforniji. Imaju i dvoje dece...

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR