Glas Javnosti

NAJTEŽE JE OSTATI SAM: Deka je dao poslednji dinar na ručak, pa sebi otpevao pesmicu za rođendan

Život
Autor: Glas javnosti

Niko nije mogao da ostane ravnodušan gledajući ovaj snimak.

Život u poznim godinama može da bude vrlo težak posebno kad nemate partnera i decu. Svaki praznik ili rođendan dodatni je razlog za tugu. Viralni snimak koji se pojavio na društvenim mrežama rasplakao je ljude.

Na snimku se vidi  pogureni dekica koji je došao u skromni restoran na ručak. Nakon što je izbrojao poslednji novac iz novčanika uključujući kovanice kako bi platio jelo, usledila je scena koju niko nije očekivao.

Suze za rođendan

Deka je iz novčanika izvadio staru fotografiju verovatno svoje pokojne supruge i prislonio je na čašu na stolu. Potom je iz papirne kese izvadio kolač i stavio svećicu.

Znatiželjna konobarica je sa suzama u očima gledala šta deda radi. Kad je zapalio svećicu shvatila je da mu je rođendan i da nema s kim da ga proslavi. Poneta emocijama konobarica je pozvala kolege, ali i goste kafića  koji su sedeli i ćaskali za susednim stolovima da joj se pridruže i iznenade starca.

Dok je dekica sa suzama u očima gledao u fotografiju, sa malom tortom ispred sebe, tiho je sebi počeo da peva pesmu za divan dan, kada se iza njegovih leđa začuo glas mladih. Iznenađeno se okrenuo i shvatio da iza njega stoje nepoznati mladi ljudi koji mu pevaju rođendansku pesmu.
Ovaj gest ga je doveo do suza i rasplakao, pa je u jednom trenutku pokrio lice rukama. Konobarica mu je prišla, nežno ga zagrlila i čestitala mu rođendan. 

 

- Osoblje kafića učinilo je ovaj starčev dan posebnim! - piše u opisu ovog emotivnog snimka koji je rasplakao ljude na mrežama.

Usledili su brojni komentari, a mnogi su priznali da ih je snimak rastužio i rasplakao.

- Grcam nu suzama, ne mogu da prestanem da plačem.


- Ovo je tako tužno! Ostao je star i sam, ne želim ni da mislim kako izgleda njegov život.

- Bravo za osobljei goste! Tako mali gest koji je doneo toliko sreće ovom deki.

- Srećan rođendan! Ovo je tako emotivan snimak i teško ga je gledati bez suza.

- Svaka čast dobri ljudi! Niko nije zaslužio da bude sam na svoj rođendan - bili su samo neki od komentara na ovaj post. Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR