Glas Javnosti

Nađeno telo Kenedijeve unuke

Život
Autor: Глас јавности

Policija je pronašla telo unuke pokojnog Roberta F. Kenedija Mejv Fahej Taunsend, a još se traga za njen osmogodišnji sin se smatra nestalim.

Oni su nestali u petak nakon što su otplovili u zaliv Česapik na kanuu. Blizu mesta gde je ona nađena, policija je pronašla kanu. Telo je nađeno nakon više od 26 sati potrage.

Njeno telo nađeno je na dubini oko 8 metara, oko 4 kilometra južno od majčine kuće u Šejdi sajdu u Merilendu, odakle su krenuli kanuom. Za dečakom se još traga.

"New York Post" prenosi da su se Mejv i njen sin igrali se loptom koja im je pala u vodu pa su krenuli kanuom po nju. Otišli su predaleko i nisu mogli da se vrati, rekao je Mejvin suprug Dejvid MekKen.

Imala je samo 40 godina

Mejv je radila kao savetnica u administraciji nekadašnjeg predsednika SAD Baraka Obame i to za globalni program protiv AIDS-a i volontirala za mirovne snage u Mozambiku. Imala je 40 godina.

Robert Francis Kenedi, njen deda, bio je političar i pravnik, brat bivšeg američkog predsednika Džona F. Kenedija za vreme čijeg mandata je bio ministar pravosuđa. Kao i brat Džon, Robert je ubijen u atentatu.

(Izvor: B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR