Glas Javnosti

МУТНЕ РАДЊЕ; ЛАГАО ДА ЈЕ МИЛИОНЕР ПА УПЕЦАО УСПЕШНУ ЖЕНУ: НАКОН САМО ГОДИНУ ДАНА БРАКА ПРОНАЂЕНА ЈЕ МРТВА У ПОРОДИЧНОМ ДОМУ ( ФОТО)

Život
Autor: Глас јавности/ Телеграф.рс/ од 11.10.2018.

Полиција је одмах посумњала у његово лажно плакање.

Америчка полиција истражује да ли је супруг из Орланда, оптужен за убиство своје супруге, то урадио због финансијских проблема након што је она открила да се није удала за милионера, каквим се представљао.

Дејвид Тронес (50) оптужен је за убиство након што је позвао полицију у свој дом у Орланду тврдећи да је у кади затекао мртву супругу Шанти.

Они су били само годину дана у браку, пише Дејли мејл.

Према речима њихових пријатеља, Тронес се представљао као милионер и управо је то његово наводно богатство помогло у завођењу супруге, пре него што је убио у кади.

У истрази смрти Шанти Тронес богатство је главна тема разговора. Убијена жена била је власница успешне консултантске фирме, док је Тронес откако су се упознали на онлајн вебсајту за упознавање тврдио како је милионер.

- Дејвид је радио ствари које су је излуђивале када је реч о новцу. Увек је причао како има гомилу новца, али она никада није могла да схвати зашто је толика циција - изјавила је пријатељица жртве Мелиса Бурзински која је истакла да се чудно понашао када је требао да плати храну.

Ни комшије нису знале од чега Тронес живи. Један је мислио како ради у продаји, а други је сматрао како његова супруга зарађује за породицу.

Отац жртве Кисхиан Матани рекао је детективима како је он мислио да је Дејвид Тронес наследио између 4 и 6 милиона долара од свог оца и како му је то рекла његова ћерка, док се њеном очуху Норман Даугху чинило да је она била та која је плаћала све.

Пре него што је њена мајка умрла 2016. године, Шанти се распитивала о животном осигурању своје мајке, наводи се у изјави очуха за полицију. Даугх сматра како је Тронес био тај који је био заинтересован за новац.

- Тврдио је како има милионе, али Шанти је куповала све - рекао је њен очух.

Полицији је било сумњиво Дејвидово лажно плакање као и његова прича како му је супруга умрла. Наиме, иако је аутопсија показала како је умрла од гушења и ударца у главу, Тронес је тврдио како се она спотакла и пала покушавајући да уђе у каду. Полицији је исто тако било сумњиво што су и када и тело били суви по њиховом доласку у кућу.

- Здрав разум ће вам рећи ако извучете жену из каде у којој је вода у 15 сати и позовете полицију у року од 6 минута како ће све бити мокро када полиција стигне три минута касније - упитала је детективка Тереса Спрагуе Тронеса који се правио као да не зна о чему је реч и како су и када и тело могли да буду суви.

Због велике количине доказа полиција је подигла оптужницу за убиство против Дејвида Тронеса 29. августа и он се од тада налази у притвору без права на кауцију.

 

Глас јавности/ Телеграф.рс/ од 11.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR